Secret objects/Offmarket

Stockholm - Herrgårdsvilla på sjötomt med fri havsutsikt

Arkitektritad herrgårdsvilla från Willa Nordic uppförd år 2000 på sluttande sjötomt med magnifik utsikt över Trälhavet och Lindalssundet. Genom panoramafönster har man en ostörd sjöutsikt över farleden in mot Stockholm. Fastigheten innefattar huvudbyggnad om 262 kvm, fristående tvåbilsgarage med motordrivna garageportar, fristående gästhus och två bryggor med segelbåtsdjup.Vänligen kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16 greger.a@sothebysrealty.se eller Peter Rehn, 0739-82 88 38 peter.r@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

STOCKHOLM - Sjötomt i Södernäs med fantastisk utsikt

Högt belägen parkliknande sjötomt, om drygt 7 000 kvm, med en bedårande utsikt över Torsbyfjärden. På denna natursköna tomt i soligt sydvästläge finns alla möjligheter att skapa sin egen skärgårdsdröm.Idag finns ett fritidshus, gäststuga, garage, pool med poolhus och bastu samt brygganläggning på fastigheten. Enligt beviljad strandskyddsdispens finns en unik möjlighet till nybyggnation av huvudbyggnad om 232 kvm BYA, gästhus om 60 kvm BYA samt ny pool och nytt poolhus om 28 kvm BYA.

Vänligen kontakta Greger Ålund 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information och visning.

Read more

STOCKHOLM - Modernistisk villa vid Baggensstäket

Högt belägen med bästa solläge och utsikt över Baggensstäket finns denna stenvilla uppförd i modern stram arkitektur där arkitekten skapat ett hem som formligen badar i ljus och rymd. Entré sker på mellanplanet och från halltrappan når man hemmets sociala delar en trappa upp som utgörs av vardagsrum och kök i öppen planlösning, avdelat med en centralt placerad öppen spis. Våningsplanet är på 93 kvm invändigt och har utöver det terrasser i samtliga väderstreck. På entréplanet finns familjens sovavdelning bestående av tre sovrum, två badrum, en master-bedroom-suite med walk-in-closet och eget badrum. I själva entrén finns kapprum och gäst-wc. Souterrängplanet består av allrum, gästrum, rymligt spa, vinkällare, teknikrum och förvaringsutrymmen. Runt huset finns generösa trädeck, swimmingpool, bubbelpool, gästhus och garage med carport. Generellt för fastigheten är den höga kvaliteten i materialval och utförande. Tillträde - juni/juli 2017

Vänligen kontakta mäklare Peter Rehn 0739 82 88 38, peter.r@sothebysrealty.se för mer info.

Read more

STOCKHOLM - Klassisk elegans med sjöutsikt, Saltsjöbaden

Välkommen till ett ypperligt smakfullt hem i en klass för sig med noggrant genomförda detaljer och kvalitet uti fingerspetsen. Villan om 225 kvm och 7 rok ligger högt och i bästa sydväst läge med sjöutsikt och sol hela dagen. Tomten, av skärgårdskaraktär ligger skyddat och ostört bakom elgrindar i smide och belysning längs infartsvägen till huset. Dubbelgaraget med elhissar rymmer även förråd och på tomten återfinns ett vackert lusthus samt utomhus spa. En utsprängd del framför huset ger plats för den stenlagda uteplatsen med en öppen eldstad intill.På entréplan öppnar gedigna pardörrar upp mot ljus hall med kalkstensgolv. Till vänster nås tvättstugan med egen groventré. På detta plan återfinns ett fint vardagsrum samt tre sovrum. En trappa upp möts man av en enastående vacker sällskapsdel med tillika kök och matsal. Det är öppet upp i taknock och ljuset flödar in genom de rikliga och spröjsade fönstren. Det generösa köket har platsbyggd köksinredning av högsta kvalitet.

Vänligen kontakta Ingrid Niclason ingrid.n@sothebysrealty.se, 0705-72 99 66 för mer info.

Read more

STOCKHOLM - Villa med sjötomt i söderläge i Kummelnäs, Nacka

Villa om 240+ 45 kvm med sjötomt och gedigen brygganläggning med segelbåtsdjup samt båt- och skoterlyft. Generös trädgårdstomt med grusgångar, vackra stensättningar, trappor och öppna plana gräsytor. Huset har 7 rum och kök i genomgående mycket bra skick. På entréplan finns hall med gäst-wc, kök och vardagsrum i öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp via stora vackra fönster från golv till tak med utsikt över viken. Elstyrda markiser reglerar ljusinsläppet. Öppen spis med insats invid matplats för 6 - 8 personer. Rikligt med infällda spotlights i taket. Stort kök med gott om förvaring, arbetsytor samt full maskinell utrustning och fungerande vedspis. I anslutning till vardagsrummet finns ett barn/lekrum som lätt kan göras om till ett extra sovrum. Från vardagsrummet når man den stora altanen i soligt sydvästläge.

Vänligen kontakta Greger Ålund, greger.a@sothebysrealty.se, 0739-83 80 16 för mer info.

Read more

GÖTEBORG - FANTASTISKT BOENDE VID HAVET PÅ ORUST

Fantastisk fastighet i hjärtat av Kungsviken med högt, fint och underbart läge med utsikt över både hamn och havet. Fastigheten har en båtplats och badrocksavstånd till Kungsvikens populära badplats och simskola. Bostadshuset erbjuder altandäck, öppna spisar, två sovrum & ett sov-loft i en smart och spännande planlösning. Bostadshuset har även ett relax-rum med inomhuspool, med utsikt över havet.

Vänligen kontakta Malin Ryling, malin.r@sothebysrealty.se, 0739-82 80 38 för mer info.

Read more

GÖTEBORG - PANORAMAUTSIKT PÅ ÅSTOL

Underbar fastighet på ett högt och skyddat läge på Åstol med 360-graders utsikt från hela fastigheten. Fastigheten har tre våningar med flertalet uteplatser samt balkonger, med härlig utsikt både mot Marstrands fästning och Tjörns skärgård. Bostaden är välvårdad och erbjuder även flertalet sovrum, tre badrum och flera sällskapsrum, bland annat två vardagsrum.

Vänligen kontakta Malin Ryling, malin.r@sothebysrealty.se, 0739-82 80 38 för mer info.

Read more

GÖTEBORG – REPRESENTATIV VÅNING PÅ BRA ADRESS I LORENSBERG

Ett stenkast från Näckrosdammen, i en ekonomisk stark förening med låga avgifter, ligger denna våning på 5 rok och 205 kvm. Bostaden har flera balkonger, två öppna spisar i funktion, tre härliga sällskapsrum i fil ut mot gatan, två sovrum, stort kök samt både badrum och gäst wc.

Vänligen kontakta Magnus Helin, magnus.h@sothebysrealty.se, 0739-82 80 39 för mer info.

Read more

GÖTEBORG - Strandfastighet med brygga på Orust

Fantastisk strandfastighet på Orust med underbart västerläge och egen brygga. Bryggan är väl tilltagen där även djupgående båt kan lägga till. Det finns många fina uteplatser och gott om sovrum via både huvud-hus och gästhus. Fastigheten erbjuder allt man behöver för ett underbart boende med både garage och två andra ekonomibyggnader, som idag används som vedbod och förråd/planterings-rum.

Vänligen kontakta Malin Ryling, malin.r@sothebysrealty.se, 0739-82 80 38 för mer info.

Read more

GÖTEBORG - Smakfullt renoverat med utsiktsläge i Lerum

För den som söker ett privat läge, högt och fritt och utan insyn, finns nu chansen att förvärva denna smakfullt totalrenoverade Herrgårdsvilla från 1930 med fin utsikt över sjön Aspen. Totalyta 385 kvm plus parkliknande tomt om 4188 kvm. Omväxlande och sluttande tomt med plana gräsytor, anlagda uteplatser och planteringar. Villan är mycket uppmärksammad och kommer att vara med i inredningstidningar till hösten.

Vänligen kontakta Stefan Essunger 0739-82 80 34 för mer information och visning.

Read more

GÖTEBORG - Stor villa i Långedrag

På en väl tilltagen tomt i Långedrag ligger denna rymliga enfamiljsvilla med en boarea på drygt 400 kvm med flera uteplatser i olika väderstreck. Huset ligger högt beläget på Eckragatan med en vacker utsikt över villaområdet och bort mot havet. Totalt har villan 10 rum varav 5-6 sovrum.

Vänligen kontakta Magnus Helin 0739-82 80 39, magnus.h@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

GÖTEBORG - Villa på Lyckorna i Ljungskile

En helt ny villa på höjden i Lyckorna med en strålande havsutsikt.

Villan om ca 400 kvm är uppförd i en klassisk New England stil och är påkostad med bra materialval.

För mer information, vänligen kontakta Mathias Martinsson 0739-82 89 04

Read more

GÖTEBORG - Villa om 215 kvm med havsutsikt, Ljungskile

Ljungskile – Nyrenoverad villa om ca 215 kvm i högt läge med en härlig havsutsikt. Stort altandäck med bubbelpool där man har utsikt över havet nedanför och sin egna brygga med plats för många båtar samt middagar på bryggdäcket. Här har man också sin egna sjöbod för att ha allt för båtlivet och hummerfisket lättillgängligt.

För mer information vänligen kontakta Mathias Martinsson mathias.m@sothebysrealty.se 0739-82 89 04

Read more

Skåne - Stilfull och klassisk villa från 1800-talet med havet som scen

I pittoreska Mölle finner ni denna charmiga villa i toppskick med en fantastisk utsikt över Öresund, hamnen och det danska fastlandet. Huset uppfördes i mitten av 1800-talet och har löpande renoverats på ett smakfullt sätt, både in- och utvändigt. Huset, där samtliga delar är av hög kvalitet, bjuder idag på ca 160 kvm boarea med 5 rum och kök samt en separat gästdel om 30 kvm. Därtill erbjuds en väl tilltagen och lummig trädgård med uteveranda i söderläge. En öppen och välplanerad planlösning, i kombination med ljusa färgval och kvalitativa materialval ger ett gediget intryck och en hemtrevlig känsla. Fastighetens fulländning är dess belägenhet uppe på höjden i Mölle, ett stenkast från havet och den charmiga hamnen.

Hjärtligt välkomna till Barakullsvägen 1.För mer information vänligen kontakta Joakim Vestergren joakim.v@sothebysrealty.se 0739-82 80 15

Read more

Skåne - Välplanerat och rymligt med storslagen utsikt

I charmiga Lerhamn, ett stenkast från hamn och hav, finner ni denna rymliga villa som erbjuder en storslagen utsikt över Kusthedens naturreservat, Danmarks kustlinje och Öresund. Fastigheten, som byggdes 1973, erbjuder ett attraktivt läge med närhet till det mesta. Huvudbyggnaden om totalt 145 kvm boarea och 88 kvm biarea fördelat på 7 rum och kök erbjuder en känsla av rymd med stora sociala utrymmen med tillhörande källare. I direkt anslutning till boningshuset finns också ett gästhus om ca 33 kvm med ytterligare 2 rum, ett pentry och ett sovloft. Fastighetens fulländning, utöver närheten till havet och dess utsikt, är dess belägenhet i ett lugnt område på en privat hörntomt.

För mer information vänligen kontakta Joakim Vestergren joakim.v@sothebysrealty.se 0739-82 80 15

Read more

Skåne - Arkitektritad villa på första parkett med havet som scen

På första raden, med obruten havsutsikt, finner ni denna arkitektritade och rymliga villa med hög standard och gedigna materialval. Huset bjuder på spännande vinklar, utökad takhöjd med genomgående stora glaspartier och välplanerade ytor som i kombination med närheten till vattnet gör denna fastighet till något extra. Bostaden, som byggdes 2001, bjuder på ca 228 kvm boarea fördelat på 9 rum och kök. Utöver detta finns här även en väl tilltagen terrass om ca 150 kvm som sträcker sig runt huset och bjuder in natur och hav från alla håll. Detta, i kombination med stora sociala utrymmen, gör att huset passar som såväl permanentbostad eller sommarhus för den stora familjen.

För mer information vänligen kontakta Joakim Vestergren joakim.v@sothebysrealty.se 0739-82 80 15

Read more

SKÅNE - PATRICIERVILLA I CENTRALA LIMHAMN

Vi har glädjen att förmedla en vacker patriciervilla i centrala Limhamn. Lättskött tomt, välrenoverat hus och bevarade detaljer borgar för ett charmigt och praktiskt boende under lång tid framöver. 245 kvm fördelade på 7 rum och kök. Biarea 100 kvm.

För mer information vänligen kontakta Markus Hultman markus.hultman@sothebysrealty.se 0739 82 80 17

Read more

SKÅNE - Strandnära villa på Limhamn, Malmö

Härlig villa från 60-talets fantastiska epok med goda materialval, tilltalande design och genomgående hög kvalitetsnivå. Stora sällskapsytor, 5 sovrum och pool erbjuder boende åt familjen som söker något utöver det vanliga. 285 + 41kvm. 9 750 000 kr/bud.

För mer information vänligen kontakta Markus Hultman markus.hultman@sothebysrealty.se 0739 82 80 17

Read more

SKÅNE - Drömboende på stranden i Bjärred

Vid vattenkanten, i Bjärreds södra delar, ligger denna underbara fastighet. Huset är beläget på stranden och dessutom ytterst privat och avskärmat från grannar och förbipasserande. Stora ytor och en vacker gjuten mosaikklädd pool samt Öresund och Köpenhamn som fond skapar ett unikt drömboende på en av Skånes mest eftertraktade kustremsor. Boarea 360kvm, tomt 4399 kvm.

För mer information vänligen kontakta Markus Hultman markus.hultman@sothebysrealty.se 0739 82 80 17

Read more

SKÅNE - Västra Värlinge, Söderslätt

Magnifika gamla mejeriet erbjuder storslagt boende om 260 nyrenoverade kvm med djärv arkitektur. Tre separata butikslokaler som är uthyrda. Här finns också en ärlig trädgård i sydvästläge.

För mer information vänligen kontakta Christian Hellberg, 0704-83 80 48

Read more

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.