Underhandsobjekt

STOCKHOLM - Modernistisk villa vid Baggensstäket

Högt belägen med bästa solläge och utsikt över Baggensstäket finns denna stenvilla uppförd i modern stram arkitektur där arkitekten skapat ett hem som formligen badar i ljus och rymd. Entré sker på mellanplanet och från halltrappan når man hemmets sociala delar en trappa upp som utgörs av vardagsrum och kök i öppen planlösning, avdelat med en centralt placerad öppen spis. Våningsplanet är på 93 kvm invändigt och har utöver det terrasser i samtliga väderstreck. På entréplanet finns familjens sovavdelning bestående av tre sovrum, två badrum, en master-bedroom-suite med walk-in-closet och eget badrum. I själva entrén finns kapprum och gäst-wc. Souterrängplanet består av allrum, gästrum, rymligt spa, vinkällare, teknikrum och förvaringsutrymmen. Runt huset finns generösa trädeck, swimmingpool, bubbelpool, gästhus och garage med carport. Generellt för fastigheten är den höga kvaliteten i materialval och utförande. Tillträde - juni/juli 2017

Vänligen kontakta mäklare Peter Rehn 0739 82 88 38.

Läs mer

STOCKHOLM - Sjötomt i Södernäs med fantastisk utsikt

Högt belägen parkliknande sjötomt, om drygt 7 000 kvm, med en bedårande utsikt över Torsbyfjärden. På denna natursköna tomt i soligt sydvästläge finns alla möjligheter att skapa sin egen skärgårdsdröm.Idag finns ett fritidshus, gäststuga, garage, pool med poolhus och bastu samt brygganläggning på fastigheten. Enligt beviljad strandskyddsdispens finns en unik möjlighet till nybyggnation av huvudbyggnad om 232 kvm BYA, gästhus om 60 kvm BYA samt ny pool och nytt poolhus om 28 kvm BYA.Vänligen kontakta Greger Ålund 0739-83 80 16 för mer information och visning.

Läs mer

STOCKHOLM - 20-talsvilla med havsutsikt i Torsvik, Lidingö

Charmig 20-talsvilla med strålande sjöutsikt och bästa läge i Torsvik på Lidingö. Villan som är väl underhållen disponerar 222 kvm med trevliga sällskapsytor och upp till 4 sovrum samt 2 badrum. Huset omges av en stor och lätt sluttande trädgårdstomt om 1600 kvm i ett sagolikt sydvästläge högt belägen med direkt närhet till Lidingöbron. Huset kännetecknas av charmiga detaljer från byggåret och ett fantastiskt ljusflöde genom de vackra fönsterpartierna. Här får vi njuta av öppna spisar, gedigna trägolv, spröjsade fönster och vackra spegeldörrar. Här bor man nära både Lidingö centrum, välrenommerade skolor och Lidingöbron. Mycket bra kommunikationer samt närhet till båtklubbar, tennisbana, golfbana, butiker och all tänkbar service.

Kontakta mäklaren, Helena Karnsund 0739-828087 för mer information och visning.

Läs mer

STOCKHOLM - Kulturhistorisk byggnad på sjötomt, Lidingö

Kulturhistorisk byggnad anno 1860 på södervänd sjötomt, Lidingö Elfvik.

Just nu finns möjlighet att förvärva en kulturhistoriskt värdefull fastighet om 198 kvm boarea + 74 kvm, belägen i ett underbart pastoralt läge på unik sjötomt vid Kyrkvikens inlopp, mitt i Långängen-Elfviks naturreservat på Lidingö. Huvudbyggnaden uppfördes på 1860-talet som ett av Lidingös äldsta sommarnöjen och ligger endast 10 – 15 minuters bilväg från Stockholms innerstad. Den underbart vackra huvudbyggnaden är pietetsfullt renoverad och välbevarad till ett i det närmaste perfekt skick med vår tids alla bekvämligheter. Här finns 3 möjliga sovrum, 4 kakelugnar, breda plankgolv, punchveranda, ett sagolikt kök med öppen eld och många detaljer från tiden. Den parkliknande sjötomten i sydöst om 1744 kvm har orangeri med fullt utrustat kök samt brygga, i skyddat läge, med segelbåtsdjup och vedeldad bastu. Till fastigheten hör dessutom ett vattenområde om 130 kvm.

Kontakta mäklaren Helena Karnsund, 0739-82 80 87, helena.karnsund@skeppsholmen.se

Läs mer

STOCKHOLM - Klassisk elegans med sjöutsikt, Saltsjöbaden

Välkommen till ett ypperligt smakfullt hem i en klass för sig med noggrant genomförda detaljer och kvalitet uti fingerspetsen. Villan om 225 kvm och 7 rok ligger högt och i bästa sydväst läge med sjöutsikt och sol hela dagen. Tomten, av skärgårdskaraktär ligger skyddat och ostört bakom elgrindar i smide och belysning längs infartsvägen till huset. Dubbelgaraget med elhissar rymmer även förråd och på tomten återfinns ett vackert lusthus samt utomhus spa. En utsprängd del framför huset ger plats för den stenlagda uteplatsen med en öppen eldstad intill.På entréplan öppnar gedigna pardörrar upp mot ljus hall med kalkstensgolv. Till vänster nås tvättstugan med egen groventré. På detta plan återfinns ett fint vardagsrum samt tre sovrum. En trappa upp möts man av en enastående vacker sällskapsdel med tillika kök och matsal. Det är öppet upp i taknock och ljuset flödar in genom de rikliga och spröjsade fönstren. Det generösa köket har platsbyggd köksinredning av högsta kvalitet.

Kontakta Greger Ålund, greger.a@sothebysrealty.se, 0739-83 80 16 för mer info.

Läs mer

STOCKHOLM - Villa med sjötomt i söderläge i Kummelnäs, Nacka

Villa om 240+ 45 kvm med sjötomt och gedigen brygganläggning med segelbåtsdjup samt båt- och skoterlyft. Generös trädgårdstomt med grusgångar, vackra stensättningar, trappor och öppna plana gräsytor. Huset har 7 rum och kök i genomgående mycket bra skick. På entréplan finns hall med gäst-wc, kök och vardagsrum i öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp via stora vackra fönster från golv till tak med utsikt över viken. Elstyrda markiser reglerar ljusinsläppet. Öppen spis med insats invid matplats för 6 - 8 personer. Rikligt med infällda spotlights i taket. Stort kök med gott om förvaring, arbetsytor samt full maskinell utrustning och fungerande vedspis. I anslutning till vardagsrummet finns ett barn/lekrum som lätt kan göras om till ett extra sovrum. Från vardagsrummet når man den stora altanen i soligt sydvästläge.

Kontakta Greger Ålund, greger.a@sothebysrealty.se, 0739-83 80 16 för mer info.

Läs mer

STOCKHOLM - 28 kvm på Gärdet

Furusundsgatan 12, 7 tr, 28 kvm, avgift: 1376kr/mån inkl VA, värme. Balkong med östläge dr man ser bort till Globen. Nya kritvita ytskikt för väggar, fiskbensgolv i original i allrum samt original klinker hall. Nyrenoverat och stambytt badrum -13.

Christopher Steen 0739 82 80 28, christopher.steen@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

GÖTEBORG - FANTASTISKT BOENDE VID HAVET PÅ ORUST

Fantastisk fastighet i hjärtat av Kungsviken med högt, fint och underbart läge med utsikt över både hamn och havet. Fastigheten har en båtplats och badrocksavstånd till Kungsvikens populära badplats och simskola. Bostadshuset erbjuder altandäck, öppna spisar, två sovrum & ett sov-loft i en smart och spännande planlösning. Bostadshuset har även ett relax-rum med inomhuspool, med utsikt över havet.

Kontakta Malin Ryling, malin.r@sothebysrealty.se, 0739-82 80 38 för mer info.

Läs mer

GÖTEBORG - Våning på kastellgatan

Kastellgatan 7, 5 tr, Göteborg, 109 kvm

Nyrenoverad våning med stuckaturer i alla rum. Två balkonger. Hiss.

Månadsavgift: 5.300kr/mån

Utgångspris: 6.900.000 kr

Vänligen kontakta Sven-Åke Samuelsson 0705-282000 för mer info

Läs mer

GÖTEBORG - PANORAMAUTSIKT PÅ ÅSTOL

Underbar fastighet på ett högt och skyddat läge på Åstol med 360-graders utsikt från hela fastigheten. Fastigheten har tre våningar med flertalet uteplatser samt balkonger, med härlig utsikt både mot Marstrands fästning och Tjörns skärgård. Bostaden är välvårdad och erbjuder även flertalet sovrum, tre badrum och flera sällskapsrum, bland annat två vardagsrum.

Kontakta Malin Ryling, malin.r@sothebysrealty.se, 0739-82 80 38 för mer info.

Läs mer

GÖTEBORG – REPRESENTATIV VÅNING PÅ BRA ADRESS I LORENSBERG

Ett stenkast från Näckrosdammen, i en ekonomisk stark förening med låga avgifter, ligger denna våning på 5 rok och 205 kvm. Bostaden har flera balkonger, två öppna spisar i funktion, tre härliga sällskapsrum i fil ut mot gatan, två sovrum, stort kök samt både badrum och gäst wc.

Kontakta Magnus Helin, magnus.h@sothebysrealty.se, 0739-82 80 39 för mer info.

Läs mer

GÖTEBORG - Strandfastighet med brygga på Orust

Fantastisk strandfastighet på Orust med underbart västerläge och egen brygga. Bryggan är väl tilltagen där även djupgående båt kan lägga till. Det finns många fina uteplatser och gott om sovrum via både huvud-hus och gästhus. Fastigheten erbjuder allt man behöver för ett underbart boende med både garage och två andra ekonomibyggnader, som idag används som vedbod och förråd/planterings-rum.

Kontakta Malin Ryling, malin.r@sothebysrealty.se, 0739-82 80 38 för mer info.

Läs mer

GÖTEBORG - Smakfullt renoverat med utsiktsläge i Lerum

För den som söker ett privat läge, högt och fritt och utan insyn, finns nu chansen att förvärva denna smakfullt totalrenoverade Herrgårdsvilla från 1930 med fin utsikt över sjön Aspen. Totalyta 385 kvm plus parkliknande tomt om 4188 kvm. Omväxlande och sluttande tomt med plana gräsytor, anlagda uteplatser och planteringar. Villan är mycket uppmärksammad och kommer att vara med i inredningstidningar till hösten.Vänligen kontakta Stefan Essunger 0739-82 80 34 för mer information och visning.

Läs mer

GÖTEBORG - Påkostad arkitektritad villa i Mölnlycke

Med ett mycket lugnt läge i området ligger detta moderna arkitektritade hus i funkisstil från 2008 med rejäla rum för alla familjemedlemmar och en totalyta på 370 m2. Den väl tilltagna tomten på 1648 m2 är iordningställd för den som önskar tid för annat, men här finns även möjligheter för den som älskar utesysslor i trädgården. Huset har 8 rum, varav 5 sovrum och är beläget högt på en kulle vid vägslut, med utsikt över den närbelägna tjärnen med direktanslutning till skogen och löpslingor. I husets söderläge ligger en stor insynsskyddad terrass med pool och ett vinterbonat uterum. Här bor man nära naturen men man erbjuds även bra service och skolor samt 20 minuters avstånd till både Göteborgs centrum och Landvetter flygplats.Kontakta Magnus Helin 0739-82 80 39, magnus.h@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

GÖTEBORG - Stor villa i Långedrag

På en väl tilltagen tomt i Långedrag ligger denna rymliga enfamiljsvilla med en boarea på drygt 400 kvm med flera uteplatser i olika väderstreck. Huset ligger högt beläget på Eckragatan med en vacker utsikt över villaområdet och bort mot havet. Totalt har villan 10 rum varav 5-6 sovrum.

Kontakta Magnus Helin 0739-82 80 39, magnus.h@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

GÖTEBORG - Villa på Lyckorna i Ljungskile

En helt ny villa på höjden i Lyckorna med en strålande havsutsikt. Villan om ca 400 kvm är uppförd i en klassisk New England stil och är påkostad med bra materialval.

För mer information, vänligen kontakta Mathias Martinsson 0739-82 89 04

Läs mer

GÖTEBORG - Villa om 215 kvm med havsutsikt, Ljungskile

Ljungskile – Nyrenoverad villa om ca 215 kvm i högt läge med en härlig havsutsikt. Stort altandäck med bubbelpool där man har utsikt över havet nedanför och sin egna brygga med plats för många båtar samt middagar på bryggdäcket. Här har man också sin egna sjöbod för att ha allt för båtlivet och hummerfisket lättillgängligt.

För mer information vänligen kontakta Mathias Martinsson mathias.m@sothebysrealty.se 0739-82 89 04

Läs mer

SKÅNE - VINDSVÅNING I SLOTTSSTADEN, MALMÖ

Unik vindsvåning i Slottsstaden! Insynsskyddad terrass i väster om ca 18kvm och en hiss som kommer att byggas under 2017 skapar en helhet som sällan erbjuds på marknaden. OBS - Storlek 105 kvm, fördelade på ett rum och kök i öppen planlösning samt integrerad sovavdelning. Låg avgift och mycket god ekonom i BRF.

För mer information vänligen kontakta Markus Hultman markus.hultman@sothebysrealty.se 0739 82 80 17

Läs mer

SKÅNE - PATRICIERVILLA I CENTRALA LIMHAMN

Vi har glädjen att förmedla en vacker patriciervilla i centrala Limhamn. Lättskött tomt, välrenoverat hus och bevarade detaljer borgar för ett charmigt och praktiskt boende under lång tid framöver. 245 kvm fördelade på 7 rum och kök. Biarea 100 kvm.

För mer information vänligen kontakta Markus Hultman markus.hultman@sothebysrealty.se 0739 82 80 17

Läs mer

SKÅNE - SVÅRSLAGEN HAVSUTSIKT VÄSTER OM YSTAD

I Mossbystrand, i Ystads kommuns västra delar, ligger detta drömboende med panorama utsikt över Skånes sydkust och den flera kilometerlång sandstranden. Huset är byggt 2008 och beläget på en höjd. 5 sovrum, 3 badrum, lokal för verksamhet och ett fantastiskt allrum har fördelats 285 kvm. Tomt i sydsluttning om 4766kvm.

För mer information vänligen kontakta Markus Hultman markus.hultman@sothebysrealty.se 0739 82 80 17

Läs mer

SKÅNE - Privat och avskilt läge på eftertraktade Fridhem, Malmö

Genomtänkt arkitektur och smakfull design präglar villan och dess stora sociala ytor samt 5-6 sovrum. Generösa glaspartier och öppna spisar skapar trivsel året om. Tomten är insynsskyddad och har inbjudande parkkaraktär. Marken är dessutom indelad i två separata fastigheter, vilket skapar möjlighet för ytterligare en bostad för eget bruk alternativt försäljning.

För mer information vänligen kontakta Markus Hultman markus.hultman@sothebysrealty.se 0739 82 80 17

Läs mer

SKÅNE - Strändnära villa på Limhamn, Malmö

Härlig villa från 60-talets fantastiska epok med goda materialval, tilltalande design och genomgående hög kvalitetsnivå. Stora sällskapsytor, 5 sovrum och pool erbjuder boende åt familjen som söker något utöver det vanliga. 285 + 41 kvm. 9 750 000 kr / bud.För mer information vänligen kontakta Markus Hultman markus.hultman@sothebysrealty.se 0739 82 80 17

Läs mer

SKÅNE - Drömboende på stranden i Bjärred

Vid vattenkanten, i Bjärreds södra delar, ligger denna underbara fastighet. Huset är beläget på stranden och dessutom ytterst privat och avskärmat från grannar och förbipasserande. Stora ytor och en vacker gjuten mosaikklädd pool samt Öresund och Köpenhamn som fond skapar ett unikt drömboende på en av Skånes mest eftertraktade kustremsor. Boarea 360kvm, tomt 4399 kvm.

För mer information vänligen kontakta Markus Hultman markus.hultman@sothebysrealty.se 0739 82 80 17

Läs mer

SKÅNE - Västra Värlinge, Söderslätt

Magnifika gamla mejeriet erbjuder storslagt boende om 260 nyrenoverade kvm med djärv arkitektur. Tre separata butikslokaler som är uthyrda. Här finns också en ärlig trädgård i sydvästläge.

För mer information vänligen kontakta Christian Hellberg, 0704-83 80 48

Läs mer

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.