Close icon

Stort tack för iår!

Stort tack för alla intressanta möten med nya och gamla kunder och övriga som kom förbi och prata sjöställen med oss i vår monter på årets största båtmässa Allt för sjön!

Hade du inte möjlighet att komma förbi? Varmt välkommen att inspireras av ett urval av våra sjöställen vi saluför just nu på vår hemsida  eller i vår skärgårdsbroschyr

Går du i säljtankar? 
Vi har sålt åtskilliga sjöställen på såväl fastland som ö och har god kunskap om hur vi kan skräddarsy ett optimalt försäljningsuppdrag för just ert sjöställe. Vare sig ni söker nytt eller vill sälja ert nuvarande boende är ni varmt välkomna att höra av er till oss, så berättar vi om vårt framgångsrika marknadsföringskoncept och hur vi kan skräddarsy ett optimalt försäljningsuppdrag för just ert sjöställe, med eller utan bilväg.

Vill ni att vi kommer ut och tittar på ert sjöställe för att göra en värdering? Eller är ni intresserade av ett härligt drömboende vi har till salu? Tveka inte att kontakta oss så kommer vi ut till er, alternativt tar vi med er ut i skärgården. Vi har den formella kompetensen att köra båt med passagerare.