Close icon
Åre Vita vidder.

Åre

Vita vidder.

Åre erbjuder skidåkning i världsklass men även sommartid är detta världens bästa by. Längtan till fjällvärlden och ett boende utöver det vanliga gör att vi får många förfrågningar från våra kunder som söker drömboenden och livskvalitet här. Vi har genomfört fler framgångsrika försäljningar i Åre med omnejd och våra skickliga mäklare har mycket god lokal kännedom. Oavsett var din fastighet är belägen, så är avståndet inget hinder.

När du säljer ditt fritidshus, din fjällgård, skidåkarvåning eller kommersiella fastighet med oss erbjuder vi dig den starkast möjliga marknadsföring och når inte bara den lokala marknaden utan hela världen. Självklart kan vi även gå den diskreta vägen genom vårt kundregister för att hitta rätt köpare. Åre är inte bara vita vidder. Det är ett av Sveriges mest spännande berg.

Vårt digitala kontor i Åre och fjällen drivs av mäklaren Joachim Söderberg som delar sin tid mellan Åre och Stockholm. Under sina 25 år som fastighetsmäklare har Joachim genomfört flera framgångsrika försäljningar i fjällvärden.

Välkommen att kontakta oss.

are@sothebysrealty.se

+46 (0) 76-769 64 00