Idylliskt i Järla sjö

Längst fram vid vattnet i barnvänlig idyll i Järla sjö återfinns detta rymliga radhus i tre plan om ca 166 kvm. Tomten om ca 200 kvm omsluter huset i tre väderstreck och det finns bilplats på tomten. Idag har huset tre sovrum men det finns möjlighet för upp till 6 st. Avgiften är 7,910 kr/mån men en sänkning kommer att ske i det närmaste då Brf:s ekonomi är mycket god.

Trädäck om ca 35 kvm i rakt söderläge med panoramautsikt mot vattnet. Sjöutsikt från samtliga rum. Många olika alternativa planlösningar med upp till tre badrum, tre sällskapsrum eller upp till åtta sovrum.

Pris 11.900.000 kr/bud

Välkomna att kontakta Ingrid Niclason, 070-572 99 66, ingrid.n@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

Stockholm - Arkitektoniskt mästerverk på Ingarö

Vi säljer nu underhand denna vackra fastighet om 201 kvm på Ingarö. På avskild plats med dramatiskt läge bland tallar, ängar och vilt återfinns detta arkitektoniska mästerverk signerat arkitekt Max Holst. Sist in på grusvägen, väl gömt bakom bergskanten hittar man huset som breder ut sig mot ett underskönt landskap bestående av ängar med betande hästar och orörd tallskog. Sällan möts man av en plats där naturens och årstidernas skiftningar gör sig så pass kraftigt påminda. Närheten till skärgården med egna båtplatsen nedanför gör naturupplevelsen komplett.

Pris 11.750.000 kr/bud

Välkomna att kontakta Michael Preber, 0709-39 01 90, michael.p@sothebysrealty.se alternativt Joachim Söderberg, 0767-69 64 00, joachim.s@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

Skäret - Arkitektritat beläget på Kullahalvön

I det pittoreska och stillsamma Skäret, beläget på Kullahalvöns vackra sluttningar, finner ni denna arkitektritade och unika fastighet i ett plan i en näst intill obeskrivlig omgivning med havet som scen. Huset som lät uppföras 2010 har en öppen planlösning med stora glaspartier, härliga ljusinsläpp och öppet upp till nock följt av en alldeles särskild och vackert inramad utemiljö med tillhörande utsiktsplats från den egna fastigheten. Fastigheten bjuder totalt på totalt 4 rum och kök i direkt anslutning till gästhuset samt friggeboden. Filosofin har varit enkelhet i arkitektur ner på detaljnivå. Detta toppas av fastighetens privata läge, på en återvändsgata, invid både hav och natur.

Välkomna att kontakta Philip Pahlett, 0739-82 80 06, philip.p@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

Båstad - Charmigt hus på första parkett i centrala Torekov

I sommaridyllen Torekov, med utsikt över hav och Hallands Väderö, finner ni detta charmiga gatuhus med välplanerade ytor i rakt västerläge. Den äldre charmen och den storslagan utsikten samt läget i byn skapar en känsla av drömboende och livskvalitet.

Välkomna att kontakta Philip Pahlett, 0739-82 80 06, philip.p@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

Steninge - Halmstad - Sommaridyll med hänförande utsikt

I stillsamma Särdal, med havet som scen i sydväst läge, finner ni denna unika fastighet om 1 200 kvm. Huset som ligger med ett privat och naturskönt läge bjuder på ca 79 kvm boarea fördelat på ett plan om 6 rum och kök samt uteplatser både framför och bakom huset som skapar en ro för själen. På fastigheten finns också ett garage samt en mindre stuga, allt detta om ca 30 kvm. Fastigheten är belägen väldigt naturskönt, på ett ej stadsplanelagt område längst Steningekusten där det öppna kustlandskapet har en atmosfär som tar en tillbaka i tiden med sina charmiga sommarhus och vackra gärdsgårdar.

Välkomna att kontakta Philip Pahlett, 0739-82 80 06, philip.p@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

Båstad - Grevie - Rymlig villa på Bjärehalvön med milsvid utsikt

På Hallandsåsen finner ni denna generösa villa med en näst intill obeskrivlig utsikt över både land och hav. Den extraordinära vyn sträcker sig över hela Skälderviken och bort till Kullaberg där man även skymtar Danmarks kustlinje i horisonten. Huset, där samtliga delar är i gott skick, lät uppföras 1977 och erbjuder en trevlig planlösning med stora och vackra fönsterpartier följt av trevliga uteplatser och tillhörande poolområde i rakt söderläge. Boningshuset bjuder på 282 kvm boarea fördelat på 9 rum och kök. På fastigheten finns även ett gästhus med flertalet sovplatser i direkt anslutning till garaget vilket nås via en vacker vinterträdgård som är sammanbyggd med huvudbyggnaden. Därtill erbjuds en väl tilltagen tomt på 4 942 kvm. Detta toppas av fastighetens goda belägenhet i direkt närhet till natur och hav med en slående utsikt. Fastigheten lämpar sig utmärkt som generationsboende eller som fritidsboende för den stora familjen.

Välkomna att kontakta Joakim Vestergren, 0739-82 80 15, joakim.v@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

GÖTEBORG - ORUST - STRANDFASTIGHET

Strandfastighet med ett modernt rymligt arkitekt-ritat hus och ett fantastiskt läge med båtplats, gästhus och en vedeldad badtunna. Fastigheten har ett privat och ostört läge mot havet med både bohus-klippor och en lättskött gräsplätt. Bostaden har stora fönsterpartier från golv till tak med panoramautsikt över havet och härliga sällskapsplatser både ute och inne.

Välkomna att kontakta Malin Ryling, 0739-82 80 38, malin.r@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

Göteborg - Strålande havsutsikt i Fiskebäckskil

Vi säljer nu underhand denna vackra fastighet i Fiskebäckskil. Pris på förfrågan.

Unik fastighet med vidsträckt havsutsikt. Brygga med segelbåtsdjup.

Välkomna att kontakta Stefan Essunger, 0739-82 80 34, stefan.e@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

Nynäshamn - Magnifik jugendvilla på egen udde mot lugn vik

Belägen på egen udde med lång strandlinje och skyddat läge i lugn vik. En magnifik huvudbyggnad om totalt ca 480 kvm från tidigt 1900-tal som är väl underhållen och med många tidstypiska detaljer bevarade. Den lugna viken har direkt anslutning till saltsjön och öppet hav. Läget är avskilt och inbäddat i grönska endast några minuters bilväg ifrån Nynäshamns centrum.

Välkomna att kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

SKÅNE - PATRICIERVILLA I CENTRALA LIMHAMNVi har glädjen att förmedla en vacker patriciervilla i centrala Limhamn. Lättskött tomt, välrenoverat hus och bevarade detaljer borgar för ett charmigt och praktiskt boende under lång tid framöver. 245 kvm fördelade på 7 rum och kök. Biarea 100 kvm.

Välkomna att kontakta Christian Hellberg, 0704-83 80 48, christian.h@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

Stockholm - Dalarö - Saltstänkta klipporSjötomt med fint läge på en av Gränöfjärdens vackra öar. Gediget hus med fin utsikt och sjöstuga direkt på det saltstänkta klipporna. Brygga med sjöstuga. Till ön tar man sig med egen båt eller med reguljär Waxholmsbåtsförbindelse.

Välkomna att kontakta Joachim Söderberg, 0767-69 64 00, joachim.s@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

STOCKHOLM - DANDERYD - STOCKSUND UNIK TAKVÅNING MED STOR ALTAN MED UTSIKT

Unik takvåning om 118 kvm, 4 till 5 rum. Två uteplatser var av en stor och härlig altan med vacker utsikt mot Stocksunds småbåtshamn. Ingen insyn. Delvis öppen planlösning mellan matrum, kök och vardagsrum. Två badrum och öppen spis. Varmgarage ingår. Hiss finns.

Välkomna att kontakta Michael Preber, 0709-39 01 90, michael.p@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

Stockholm - Lidingö - Villavåning anno 1910

Klassiskt möter modernt i furstlig fastighet med anor från 1910, belägen på sjötomt längs Lidingös östra sida. Från större delen av våningen om 235 kvm skönjs en ljuvlig vy över Stockholms inlopp. En luxuöst nyrenoverad våning med finess, stil och modernistisk funktionalitet. Från den välkomnande möblerbara hallen med dressingroom, tas steget in i ett sällskapsrum utan dess like. Sällskapsrummet har ett valvformat tak med en höjd av 7,5 meter fyllt med historisk stuckatur och det gigantiska fönstret som vetter ut mot vattnet, får rummet att bada i ljus. I fil med sällskapsrummet, till höger, ses TV-rum samt sovrum, eget badrum och utgång till en av de tre längsgående altanerna. Åt vänster infinner sig masterbedroom med klassisk kakelugn och utgång till altan i sydöst. Vidare finns ett platsbyggt spa/badrum om 35 kvm. Det italienska köket, av märke Minotti är av högsta kaliber och utgör en area om ca 50 kvm. Härifrån nås altan i sydväst. Ytterligare tillhörande finesser i våningen är Bose ljudsystem, pansarglas, mörkläggningsgardiner, alarm, trådlöst bredband och flosslampor. Bekvämt och njutningsbart boende i en fridfull och privat omgivning med vacker natur. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Välkomna att kontakta Helena Karnsund, 0739-82 80 87, helena.k@sothebysrealty för mer information.

Read more

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.