Enplansvilla i Åsa - Halland med högt, fritt läge och underbar havsutsikt

Med hänförande havsutsikt och utsikt till Nidingen 100 meter från havet ligger denna villa med en öppen planlösning och en boarea på 110 kvm plus gästlägenhet med pentry och wc, garage och friggebod. Villan ligger ”på första parkett” med högt fritt läge och har mycket generösa sällskapsytor med fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Villan omges av sten och trädäck runt större delen av huset. Ett stenkast bort kan du bada helt privat. Bättre läge än så har blir det inte.

Välkomna att kontakta Stefan Essunger, 0739-82 80 34  stefan.e@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

Strålande havsutsikt, pool och modern arkitektur på Lidingös guldkust

Med hänförande havsutsikt och pool på plan tomt med bästa läge, ses dessa arkitektoniska drömmar från två olika tidsepoker, som båda verkligen är något utöver det vanliga. Här njuter vi av skandinavisk design och modern arkitektur i samklang med både himmel och hav och en härlig pool i bästa solläge. På fastigheten finns idag två bostäder samt gästhus, som tillsammans disponerar 312 kvadratmeter boyta, båda i utmärkt skick med ett högt och fritt läge och med en bedövande havsutsikt. Villorna är båda ritade av den kände arkitekten Erik Ahnborg (Berwaldhallen, Dalhalla och Radiohuset). Den nya villan om totalt 185 kvm, uppförd 2017, speglar dagens livsstil och arkitektur, med stora glaspartier, tillhörande pool och gästhus och den kulturhistoriskt intressanta enplansvillan från 1955 om totalt 121 kvm vittnar om det bästa från sin tid.

Välkomna att kontakta Helena Karnsund, 0739-82 80 87, helena.k@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

Victorinska villan i Saltsjöbaden

Välkomna till denna underbara sekelskiftesdröm med högt, fritt läge där en varsam hand försiktigt renoverat huset till fulländning. De fiskbensmönstrade ekparkettgolven med de höga golvlisterna sätter tonen, de volumniösa rummen med de spröjsade fönstren skänker glittrande ljus.

Välkomna att kontakta Ingrid Niclason, 070-572 99 66, ingrid.n@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

Unique property on Lidingö

On beautiful Elfvik on Lidingö there is this unique property of 1,735 sqm. On the property is a main manor-style building on two floors of approximately 260 sqm, a stable with two boxes and a saddle chamber and a number of smaller storage buildings. There are four large nice patios with wooden decks in different weather conditions, the main building also has two balconies.

Please contact Åsa Schick, 0739-82 80 11, asa.s@sothebysrealty.se for more information.

Read more

UNIK VÅNING – HÖGST UPP – OBELÅNAD FÖRENING - ÖSTERMALM

I vacker 10-talsfastighet på en av Stockholms mest centrala och exklusiva adresser ges nu en unik möjlighet att förvärva hela de två översta planen i gathuset samt det översta planet i gårdshuset. Våningen som befinner sig i ett utmärkt skick omfattar totalt 343 kvm boyta varav en gårdsvindslägenhet om 48 kvm samt ytterligare ca 35 kvm vindsförråd. Obelånad förening.

Välkomna att kontakta Helena Karnsund, 0739-82 80 87, helena.k@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

Göteborgs mest påkostade hus

Mitt i centrala Göteborg, ett stenkast från Avenyn ligger denna rymliga villa om totalt 652 kvm. Allt är i absolut toppskick och ingenting har sparats på i varken utförande eller inredning. För den som söker ett centralt läge men ändå vill ha rejäla ytor, eget garage, hemmabio bland mycket annat så är detta det perfekta boendet.

Välkomna att kontakta Mathias Martinsson, 0739-82 89 04, mathias.m@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

Båstad - Ett paradis på Bjärehalvön i utkanten av Torekov

I en klass för sig i utkanten av Torekov finner ni denna trelängade skånegård, ett arkitektritat paradis på Bjärehalvön. Samtliga byggnader är i absolut toppskick med påkostade material och högkvalitativ inredning ner på detaljnivå.

Välkomna att kontakta Helena Karnsund, 0739-82 80 87, helena.k@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

Stockholm - Dalarö - Saltstänkta klipporSjötomt med fint läge på en av Gränöfjärdens vackra öar. Gediget hus med fin utsikt och sjöstuga direkt på det saltstänkta klipporna. Brygga med sjöstuga. Till ön tar man sig med egen båt eller med reguljär Waxholmsbåtsförbindelse.

Välkomna att kontakta Joachim Söderberg, 0767-69 64 00, joachim.s@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

STOCKHOLM - DANDERYD - STOCKSUND UNIK TAKVÅNING MED STOR ALTAN MED UTSIKT

Unik takvåning om 118 kvm, 4 till 5 rum. Två uteplatser var av en stor och härlig altan med vacker utsikt mot Stocksunds småbåtshamn. Ingen insyn. Delvis öppen planlösning mellan matrum, kök och vardagsrum. Två badrum och öppen spis. Varmgarage ingår. Hiss finns.

Välkomna att kontakta Michael Preber, 0709-39 01 90, michael.p@sothebysrealty.se för mer information.

Read more

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.