Close icon

Hårt arbete ger resultat.

Vi vet att det inte finns några genvägar till en lyckad försäljning. Det handlar bara om två saker. Hårt arbete och att våga investera i marknadsföring i särklass. Genom att läsa denna text bekräftar du det faktumet. Vårt unika erbjudande kan konkretiseras till tre starka punkter som ni kan läsa mer om nedan.

 

  1. Starkast marknadsföring inom print, digitalt & sociala medier.
    Vi kan erbjuda den främsta marknadsföringen som branschen har att erbjuda, både inom digital och tryckt media. Dessutom har vi de mest kraftfulla sociala medierna på marknaden. Vi har märkt att en stark exponering av högsta kvalitet är en viktig del av en lyckad försäljningsstrategi.

 

  1. Vi når ut till köpare i hela världen.
    När du säljer med oss kan du nå ut till potentiella köpare i både Sverige och utomlands. Genom att koppla ihop säljare och köpare över hela världen, via våra 1 100 kontor i över 80 länder, ger vår internationella marknadsföring dig möjlighet att nå över 70 miljoner potentiella köpare globalt.

 

  1. Vårt starka varumärke och erfarna fastighetsmäklare.
    Vid försäljning av din bostad är det viktigt att välja en fastighetsmäklare som du kan lita på. Med över 30 års erfarenhet inom fastighetsbranschen kan vi erbjuda trygghet i försäljningsprocessen. Vi finns representerade i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Båstad, Torekov, Skanör-Falsterbo, Åre och på Gotland. Våra erfarna fastighetsmäklare finns där för att hjälpa dig.

 

Tillsammans med vårt etablerade kundregister ger detta dig de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning.

 

Mer information om vårt erbjudande hittar du här.

 

Varmt välkommen.
Lars Andersson, vd.

+46 (0) 739-82 80 10

lars.a@sothebysrealty.se

 

LET’S CONNECT
  • LinkedIn icon         Instagram icon          Facebook icon