Close icon
Östermalm
3 rok
71 kvm
3.792 kr/mån

Sekelskiftesvåning i eftersökt läge med balkong

Kommande! Med eftersökt läge på Kommendörsgatan finns den här charmiga våningen. Ett hem som utmärks av ett vackert ljusinsläpp genom sina höga fönster. Den disponerar tre rum varav två sovrum med utsikt mot grönskande innergård och det ena med utgång till balkong. Stilrent kök och vardagsrum i öppen planlösning och med stor plats för socialt umgänge. Exklusivt badrum. Detta hem känns som en oas där lugn och harmoni råder men mitt i stan intill Humlegården och Stureplan i representativ fastighet anno 1879.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  12198880_1-312-5_2D_web

  Planritningar och kartor

  12198880_1-312-5_2D_web

  Christina Löfsten

  Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom / DIHR

  +46 (0) 708-10 79 30

  christina.l@sothebysrealty.se

  Christina är utbildad civilekonom och har även examen från DIHR.Hon har många års erfarenhet som fastighetsmäklare och arbetar med våningar på Östermalm, Söder, Kungsholmen och i Vasastan. Christina har även stort fokus på villor i Djursholm, Stocksund, Saltsjöbaden och på Lidingö samt sjöställen i Stockholms skärgård. I sitt arbete betonar hon vikten av det personliga engagemanget för att kunna driva processen framåt.
  Det innebär en hög servicenivå, uthållighet, noggrannhet och att alltid vara professionell i sitt förtroendeuppdrag för att få högsta möjliga slutpris och nöjda kunder. 
  Christina har en bakgrund inom fastighetsutveckling och marknadsföring men är även författare till böcker inom föräldraskap.

  Intresseanmälan