Close icon
Stäng
Kommande Vi tipsar dig om bostäder som snart kommer ut på marknaden så att du kan vara först med att visa intresse eller få intresse för ditt objekt.

Kommande är en trend som vuxit inom branschen de senaste åren och ett utmärkt sätt för dig som säljare att berätta att ditt hem snart är till försäljning.

Hitta ditt drömboende före alla andra.

Att förbereda din försäljning genom att lägga ut ditt hem under kommande kan många gånger vara ett smart drag. Tjänsten innebär att vi påbörjar marknadsföringen av din bostad i ett tidigt skede för att skapa intresse och hitta rätt köpare. Genom vårt starka nätverk och stora kundregister får våra intresserade kunder ett förhandstips om att ett nytt drömboende snart finns på marknaden.

Du kanske vill hitta ditt nya boende innan du säljer? Då är det en god idé att förbereda den kommande försäljningen av ditt hem med bilder och beskrivning så att allt är klart för annonsering. En förhandsvisning av ditt hem under kommande kan dessutom leda till att du redan innan publicering har fler intresserade spekulanter och att din försäljning därigenom kan ske snabbt och effektivt när ditt hem väl visas på den öppna marknaden.

Som köpare har du möjligheten att hitta ditt nya drömboende i ett tidigare skede genom att hålla dig uppdaterad på våra kommande försäljningar. Du kan därigenom boka visning och lägga bud på hem som ännu inte är ute på den öppna marknaden, vilket ger dig en möjlighet att hitta ditt drömboende före alla andra.

Här kan du hitta ditt framtida drömboende före alla andra.

Högt upp med balkong och perfekt planlösning Kungsholmen

Denna tvåa har en riktigt idealisk planlösning. Inte för liten och inte för stor där köksdelen integrerats i vardagsrumsdelen vid en renovering för några år sedan. Lägenheten har nu en perfekt modern och social planlösning. Dessutom ett plus med stor balkong både för dig som gillar att sitta ute varma sommarkvällar eller gillar att odla lite växter för en hemtrevlig känsla. Köket är fullutrustat med integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Spishällen är från SMEG. Ugnen är från Siemens (kombinationsugn inkl. micro). Här finns dessutom en vinkyl. Hela lägenheten har inlagt jämtländskt kalkstensgolv som har en tidlös känsla. Badrummet med WC, tvättställ och dusch har plastmatta fram till dess att stambytet sker då alla boende i denna del av föreningen beräknas få nya badrum under 2022. Kabel-TV från ComHem och Bredband med 700/1000 Mb från Ownit debiteras 51 kr på månadsavin. Även elen debiteras på avin. Gemensam upphandling ger mkt låga elkostnader.

Här kan du hitta ditt framtida drömboende före alla andra.

Vill du hålla koll på kommande?