Close icon
Diana Öhrberg Registrerad fastighetsmäklare

Diana Öhrberg

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 708-77 66 55

diana.o@sothebysrealty.se

Med en stor passion för fastigheter, relationer och affärer kom det inte som en överraskning när jag klev in i mäklarbranschen år 2015. Jag stormtrivs i mitt yrke, och jag älskar mötet med människor och att få arbeta med olika typer av fastigheter.

Jag har gedigen erfarenhet och jag vet att det inte är slumpen som avgör om en bostadsaffär blir lyckad. Det krävs hårt arbete i form av driv, engagemang och kunskap. Samt god marknadsföring. Därför är jag extra stolt över att jobba på mäklarbyrån Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vi erbjuder marknadens starkaste marknadsföring vid en försäljning. Det spelar ingen roll om det är låg-eller-högkonjunktur, Skeppsholmen exponerar ändå din fastighet på bästa sätt. Vi annonserar i både tryck och digitalt media.
Vi syns i bland annat i Dagens Industri (di.se), DI Weekend, Svenska Dagbladet (svd.se), SvD perfect Guide, Hemnet.se, Göteborg Posten (gp.se), New York Times och Hoom Magazine, för att nämna några kanaler.

Sotheby’s internationella nätverk finns i över 80 länder, vilket gör att vi har spekulanter i många delar av världen. Om du är intresserad av en diskret underhandsförsäljning använder vi oss bland annat av vårt kundregister.

För mig är mina kunders önskemål och trygghet det viktigaste. Kvalitativ service och att alltid finnas tillgänglig ser jag som självklarhet, och jag nöjer mig inte förrän mina kunder kan rekommendera mig vidare.

Ska du investera, sälja, värdera eller har frågor om bostadsmarknaden – tveka inte på att höra av dig till mig. Det är trots allt, just det här jag brinner för. Vi hörs!

Hittar du inte det du söker?

Tack vare vårt stora kundregister har vi möjlighet att matcha ett objekt med rätt köpare utan att någon behöver få veta.