Close icon
Felipe Martinez Registrerad fastighetsmäklare

Felipe Martinez

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 721-67 02 00

felipe.m@sothebysrealty.se

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005 i Stockholm, är väletablerad med ett stort kontaktnät och tillsammans med min erfarenhet, så får ni en trygg process från början till slut.Har fokus på bostadsrätter inom Stockholms innerstad samt villor och hus i kranskommuner, Lidingö, Nacka, Danderyd samt skärgårdsställen.

Skeppsholmen Sotheby´s erbjuder er som säljare marknadens absolut starkaste marknadsföring vid en försäljning.

Vi annonserar både i tryckt media och digitalt på Internet med annonser i Dagens Industri, Svenska Dagbladet, DI Weekend, SvD Perfect Guide samt på Hemnet.se. DI.se, SVD.se, GP.se för att nämna några kanaler.

Lägg därtill ett oslagbart internationellt nätverk, Sotheby´s finns i 81 länder, med kollegor världen över som vi arbetar tätt ihop med.

För er som vill ha en diskret underhands försäljning, så är vårt enorma kundregister, en garant som säkerställer att vi når i princip alla spekulanter som letar efter er typ av boende vid en given tidpunkt.

Vårt sätt att arbeta, tillsammans med min rekommenderade strategi, utgångspris samt tidpunkt,  är det som leder till de höga slutpriser som jag, år efter år, lyckats förhandla fram åt mina kunder.

Är ni ute och letar nytt boende, anmäl er till vårt kundregister på vår hemsida, så kontaktar vi dig.

Välkommen att kontakta oss!

Hittar du inte det du söker?

Tack vare vårt stora kundregister har vi möjlighet att matcha ett objekt med rätt köpare utan att någon behöver få veta.