Close icon
Suzan Mermer Registrerad fastighetsmäklare

Suzan Mermer

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 15

suzan.m@sothebysrealty.se

Vid försäljning av din bostad är det viktigt att välja en fastighetsmäklare som du kan lita på varför trygghet är otroligt viktigt. Suzan är en förtroende ingivande mäklare med hög kvalité och service genom hela säljprocessen, samtidigt som hon är målmedveten och proaktiv.

Detta uppnår hon genom ett genuint engagemang i just din affär. Då Suzan värdesätter kvalité före kvantitet är det en självklarhet för henne att sätta sig in i säljarens situation och önskemål för att kunna uppnå bästa möjliga resultat.

Suzan har en bakgrund som elitidrottare vilket gör henne till en målmedveten mäklare som alltid sätter säljarens förväntningar i första rummet. Hon har även över 10 års erfarenhet av försäljning och är en välrenommerad säljare inom olika branscher, därav hennes sinne för affärer.

Suzan har alltid värdesatt möten och interaktioner med människor med olika bakgrund från olika kulturer. Sotheby´s globala och starka marknadsföring ger henne möjligheten att även nå internationella spekulanter och på så vis maximera varje försäljning.

Nöjda kunder är ett viktigt moment i hennes strävan efter att skapa långsiktiga relationer.

Hittar du inte det du söker?

Tack vare vårt stora kundregister har vi möjlighet att matcha ett objekt med rätt köpare utan att någon behöver få veta.