Close icon
Stäng

Ågarp 245 Halmstad

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Ågarp 245
Halmstad
7 rok
480 + 70 kvm
Tomt 1.000 kvm
Såld

Bäckatorp; Sveriges kanske vackraste hästgård!

I utkanten av Halmstads kommun, nära E6, finner ni denna kompletta hästgård med ett naturskönt läge och närhet till det mesta. Bostadshuset från 2011 är i absolut toppskick med påkostade materialval, högkvalitativ inredning och gott om ytor. Totalt 265 kvm fördelat på 7 rum och kök samt en gårdsbyggnad med komplett gästdel och garage för 3 bilar. Allt vackert inramat av staket, spaljéer och stenläggningar på en generös bergtomt. Gården bjuder dessutom på ett unikt ridhus i tegel från 2005, med stora glaspartier och tillhörande stalldel. Den äldre stallbyggnaden har byggts till och renoverats 2007-08 och rymmer ytterligare 13 boxar. Här får du även en ridbana med fulla tävlingsmått och ett tiotal hagar, varav en medicinhage med gummibotten. På fastigheterna är ytterligare 2 bostäder belägna. Perfekt för den stora släkten, den med mycket gäster eller för den som vill bedriva hästverksamhet.

Hjärtligt välkomna till en fantastisk plats med fantastiska möjligheter.

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontorschef Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Kontakta oss