Close icon

Åkerbyvägen 92, 14 tr Täby Centrum

Klicka här för att se alla bilder Klicka här för att se alla bilder
Åkerbyvägen 92, 14 tr
Täby Centrum
14 tr
3 rok
88.5 kvm
4.479 kr/mån
4.350.000 kr/bud
Stäng

Visningsanmälan

   

  Topprenoverad 3:a med milsvidd utsikt

  En mycket smakfullt totalrenoverad och spatiös 3:a på 90 kvm i rakt söderläge med utsikt mot Globen. Hall med skifferplattor och skjutdörrsgarderob. Vardagsrum och två rymliga svorum med trägolv i ek. Sänkta tak med spot lights.
  Kök från Puustelli med bänkskiva i Carrarra marmor. Rostfria vitvaror från Samsung. Dubbelbalkong med infravärme och trall i Akaciaträ. Fönsterbrädor i granit Blue Pearl.
  Helkaklat stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgångslägenhet med stora fönsterpartier och bra ljusinsläpp.

  Beskrivning accordion-plus accordion-minus

  Toppmodern lägenhet med milsvid utsikt

  Totalrenoverad lägenhet 2021 på ca 90 kvm med påkostade och smakfulla materialval. Stilfullt kök från Puustelli med bänkskiva i Carrarra-marmor och rostfria vitvaror från Siemens. Ekgolv i hela lägenheten. Stor balkong i söderläge med markis, infravärme och trätrall. Helkaklat badrum med inbyggd tvättmaskin och torktumlare. Tillgång till tennisbana, boulebana och gym med spa.

  HALL
  Stor och rymlig hall med skiffergolv med golvvärme. Målade väggar. Dubbla inbyggnadsgarderober samt städskåp. Sänkt tak med infällda spot lights.

  SOVRUM/ARBETSRUM
  Ljusgråa väggar och enstavs-ekgolv.

  SOVRUM
  Stort och rymligt sovrum med ljusgråa väggar och ekgolv. Dubbla skjutdörrsgarderober i vitt. Vetter mot norr

  KÖK
  Mycket påkostat kök från Puustelli med svarta luckor och bänkskiva i Carrara-marmor med back splash. Rostfria vitvaror från Samsung. Hel kyl- och frysstapel. Induktionshäll, inbyggnadsmicro och inbyggnadsugn samt integrerad diskmaskin. Sänkt tak med infällda spotlights med dimmer.

  BADRUM
  Helkaklat vitt på väggarna med blå bård samt vita klinkerplattor. Infällbara duschväggar, handfat och kommod, handukstork, väggskåp. Inbyggd tvättmaskin och torktumlare från Electrolux som rymmer åtta kg. Ekbänkskiva med täcksidor. Sänkt tak med infällda spotlights med dimmer.

  BALKONG
  Dubbelbalkong rakt i söder på ca 10 kvm med golv i Akaciaträ. Nedfällbar markis. Milsvid utsikt ända bort till Globen samt fontän och gräsmatta nedanför. Plats för loungegrupp och solstolar.

  Förening accordion-plus accordion-minus

  FÖRENING

  Brf Storstugan med 704 lägenheter är en grön oas strax intill Täby Centrum, Sveriges största centrum. Det innebär ett bekvämt och smidigt boende för både ung som gammal. Som medlem i Storstugan har du tillgång till gym, bastu och relaxavdelning, hobbylokal, bokcafé samt städ- och servicetjänster. Föreningen har en omtyckt gård med gräsmattor, fontän, boulebana, tennisplan och lekredskap för barn. Många av de boende flyttade in redan när huset byggdes, vilket är ett mycket gott tecken på ett lugnt och harmoniskt boende med nöjda medlemmar.

  Övrigt om föreningen

  Till varje lägenhet hör ett nätinhägnat förråd i källaren. Grovsoprum finns till höger om entréerna på parkeringssidan. Återvinningsstation ligger vid parkeringen norr om Åkerbyvägen 96 och där kan pappersavfall, metall, hårdplast och glas lämnas. Till höger om grovsoprummen finns mopedrum och cykelrum. Det finns 2 moderna tvättstugor för hushållstvätt i varje trapphus. I fastigheten finns också 2 grovtvättstugor i portarna 86 och 98. Du kan boka tvättstugan antingen på manövertavlan i tvättstugeingången eller via hemsidan. Inom Storstugan finns två allmänna lokaler, Marknadssalen och Åkerbysalen. I lokalerna hålls olika kurser, cirklar och föredrag och de kan även bokas dels av medlemmarna för privata fester eller tillställningar. Marknadssalen vid Gustaf Bergs väg 17 rymmer ca 40 personer och Åkerbysalen vid Åkerbyvägen 86 rymmer ca 20 personer. Åkerbysalen som även har två bäddsoffor kan även bokas som övernattningsrum för medlemmars gäster.

  RENOVERINGAR
  Stambyte är genomfört 2007.
  Gym. Relaxavdelning med bastu och dusch 2012
  Övernattningslägenhet 2014
  Fönster och Hissar 2016
  Byte radiatorer 2019

  PARKERING
  Alla lägenheter har en tillhörande parkeringsplats som ingår i avgiften. Det finns också parkeringsplatser med uttag för motorvärmare att hyra. Uttag för motorvärmare kostar extra och uthyrningen sköts av förvaltningen, som också informerar om gällande villkor och hyresbelopp.

  TV & BREDBAND
  Ownit. 1 000 mbit/s. Ingår i månadsavgiften. Fridatv. Ingår i månadsavgiften.

  Information om månadsavgift

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, parkering och bredband (1000 mbit/s).

  Fakta accordion-plus accordion-minus

  Adress:
  Åkerbyvägen 92, 14 tr, 183 35 Täby
  Område:
  Täby Centrum
  Kommun:
  Täby
  Antal rum:
  3 rum och kök
  Antal sovrum:
  2
  Boarea:
  88.5 kvm
  Lägenhetsnummer:
  0373
  Våning:
  14
  Avgift:
  4 479 kr/mån
  Ingår i avgiften:
  värme, vatten, kabel-tv, bredband (1000 mbit/s), förråd, parkeringsplats och bostadsrättstillägg.
  Pris:
  4 350 000 kr/bud
  Byggnadstyp:
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår:
  1968-1971
  Balkong:
  Två sammankopplade balkonger
  Hiss:
  Ja
  Förening
  Förening:
  Brf Storstugan
  Org.nr:
  716000-0860
  Ägandeform:
  Lägenhet - Bostadsrätt
  Driftskostnader
  Personer i hushåll:
  2
  El:
  350 kr/mån
  Försäkring:
  110 kr/mån
  Driftskostnader totalt:
  460 kr/mån
  Energi
  Energistatus:
  Utförd
  Intresseanmälan
  Stäng

  Intresseanmälan

    
   1/21
   2/21
   3/21
   4/21
   5/21
   6/21
   7/21
   8/21
   9/21
   10/21
   11/21
   12/21
   13/21
   14/21
   15/21
   16/21
   17/21
   18/21
   19/21
   20/21
   21/21

   Staffan Hempel

   Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

   +46 (0) 730-40 01 00

   staffan.h@sothebysrealty.se

   Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord.

   Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 15 år som fastighetsmäklare har jag ett flertal rekordförsäljningar. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyrast våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

   Intresseanmälan