Close icon
Stäng

Amundövik 16 Amundövik

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Amundövik 16
Amundövik
Tomt 13.411 kvm
Såld

Stor tomt på 13 411 kvm nära Amundön

Unikt tillfälle att få möjligheten att köpa en obebyggd tomt på hela 13 411 kvm, endast ett par minuters promenad från havet och Amundön i mycket naturskön omgivning. Fastigheten ligger ej inom detaljplan och inget förhandsbesked finns i dagsläget. Fastigheten består av både plan mark samt ett bergsområde med vacker lövskog. Fastigheten angränsar ca 100 meter till vägen Amundövik. Uppe på berget på den östra delen av tomten har man en helt underbar utsikt som skiftar mellan årstiderna. Det här är en fantastisk tomt för den som både har små och stora tankar!

OBS: Det går bra att åka ut och titta själv på tomten. Parkera i så fall på AMUNDÖNS STORA PARKERING, Därifrån är det endast ett par minuters promenad till tomten. KÖR EJ IN på Amundövik vägen. Väl på plats, vänligen respektera både tomtgränser samt grannar. Skriv gärna ut en karta och ta med.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss