Close icon
Stäng

Antilopvägen 13 Hersby Lidingö

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Antilopvägen 13
Hersby Lidingö
6 rok
203 + 56 kvm
Tomt 924 kvm
Såld

Nyproducerad villa centralt på Lidingö

Mycket exklusiv och påkostad villa, nyproducerad på befintlig grund 2021 om totalt 259 kvm. Känsla och stil ger exklusiva materialval och en genomtänkt planlösning. Högt belägen på fin trädgårdstomt centralt i Hersby. Spatiösa sällskapsrum i öppen planlösning med ett magiskt ljus genom stora fönsterpartier och öppen spis, ett stilsäkert kök med matplats under glastak, fyra till fem sovrum, tre badrum och uteplats i bästa sydvästläge.

Helena Karnsund

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 87

helena.k@sothebysrealty.se

Jag har listats som en av de tio bäst säljande mäklarna i Sverige och har förmedlat profilhem i 20 år. Jag skapar förtroende genom att vara tillgänglig, lyhörd, engagerad och målinriktad. Försäljningen skräddarsys med fokus på service och kvalitet för högsta försäljningspris. Jag har flera rekordförsäljningar, många rekommendationer och återkommande familjer.

Jag arbetar i premiumsegmentet på Bjärehalvön i Skåne och i Stockholm. Jag har en civilekonomexamen från Lunds Universitet (inriktning marknadsföring) och många års erfarenhet inom Direct Marketing, samt meriterande kunskaper i psykologi och konst. Jag har tillbringat alla mina somrar på Bjärehalvön och bor nu permanent i Torekov , efter 30 år på Lidingö.

Peter Frisell

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 709-78 78 33

peter.f@sothebysrealty.se

Min enkla filosofi är att hela tiden vara den mäklare jag själv skulle anlita vid en försäljning. Att bara leverera det som förväntas lämnar aldrig ett bestående intryck. Det är först när du ger det där lilla extra och överträffar andras förväntningar som kundrelationer lyfter till nya höjder!

Jag har arbetat i nära 30 år med kvalificerad försäljning i olika branscher, en erfarenhet som jag självklart tagit med mig in i fastighetsbranschen. Allt ifrån mitt arbete som vinagent i Frankrike till min tid som finansiell rådgivare och försäkringsmäklare. Sotheby´s globala nätverk och starka marknadsföring saknar konkurrens. Varför nöja sig med mindre?

Kontakta oss