Close icon
Stäng

Arekullevägen 18 Nösund

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Arekullevägen 18
Nösund
3 rok
61 + 8 kvm
Tomt 3.189 kvm
Såld

Fantastiskt läge med panoramautsikt i Nösund

I idylliska Nösund erhålls detta härliga enplanshus med ett högt och privat läge som erbjuder panoramautsikt över byn och en generös tomt om 3 189 kvm. En solig och inbjudande altan bjuder in till hallen och husets entré. Från hallen nås sällskapsrummet där både matplats och soffa finns, via detta rum nås sovrummen, en mindre WC och köket. Havet är ständigt närvarande i huset via välplacerade fönster som dessutom skapar ett behagligt ljusflöde. Huvudhuset är inrett med två sovrum varav ett större med egen entré och anslutning till ett duschrum som även innehar tvättmaskin.

Alla rum har havsutsikt förutom köket som istället erbjuder en vy mot den grönskande & kuperade trädgården med flera härliga uteplatser. På tomten finns även ett litet gästhus med plats för matbord och våningssäng, detta hus har även en egen liten altan med vacker utsikt.

Malin Ryling

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 38

malin.r@sothebysrealty.se

Jag har arbetat på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty sedan 2014 och stormtrivs. Jag älskar fastigheter och att möta nya människor. Jag har arbetat inom både bygg och försäljning och trivs väldigt bra som fastighetsmäklare då jag gillar att ständigt utmana mig själv, både kunskapsmässigt och försäljningsmässigt.

Jag är uppväxt på Orust, men bor i Göteborg. Jag tror på att kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande. Tack vare vårt samarbete med Sotheby´s kan vi erbjuda en marknadsföring av högsta klass så väl lokalt, nationellt, som internationellt för att öka dina chanser till en lyckad affär samt ett maximerat försäljningspris.

Kontakta oss