Close icon
Stäng

Aschebergsgatan 9 A Vasastan

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Aschebergsgatan 9 A
5/5 tr
Vasastan
4 rok
175 kvm
8.616 kr/mån
Såld

Topprenoverad vindsvåning med hiss rakt in i lägenheten

Topprenoverad Vasavåning med takterrass och hiss rakt in i lägenheten. Med ett tyst och insynsskyddat läge, nära Avenyen, Vasaallén och Handelshögskolan med mycket av Göteborgs kulturutbud, ligger denna vackra renoverade våning på fyra rum, perfekt belägen med utsikt mot Vasaparken. Bostaden har många positiva attribut, bl.a. takterrass, rymligt vardagsrum, tre sovrum tre badrum, bastu, tvättavdelning, rejäla takfönster som ger mycket ljus och en öppen planlösning. Fina trägolv i stora delar av lägenheten. Inbyggda skåp, garderober och förråd gör att all yta utnyttjas till max. Fiber indraget.

Stefan Essunger

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 34

stefan.e@sothebysrealty.se

Jag har studerat juridik & ekonomi vid Göteborgs universitet och arbetade 17 år inom bank och telefoni innan jag 2004 börja arbeta som fastighetsmäklare. Med mina 3 högskoleexamen och erfarenhet i bagaget har jag det som krävs för en bra fastighetsmäklare. När chansen dök upp att arbeta på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty fanns det inga tvivel.

Mitt viktigaste råd är att hålla fokus på det som är betydelsefullt, nämligen marknadsföring, kunskap och engagemang. Framförallt hur mycket som finns kvar efter att fastighetsmäklaren tagit sitt och inte en halv procentenhet hit eller dit på arvodet. Det är den fastighetsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring  som kommer att ge er högst försäljningspris.

Kontakta oss