Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
August Plyms väg 22
Saltsjöbaden / Baggensudden
4 rok
122 kvm
5.094 kr/mån
13.990.000 kr
Såld

Exklusivt brygghus vid Baggensfjärden/Saltsjöbaden

Välkommen till detta exklusiva br-radhus med makalöst läge i Moranviken. Huset är fördelat på 4 rum och kök om 121,7 kvm med inrett loft. På framsidan finns en stensatt uteplats där morgonkaffet kan intas i solskenet. På gaveln finns ett trädäck. Mot vattnet ligger den väl tilltagna altanen och nedanför denna den privata bryggan med badstege och båtplats där solen kan avnjutas fram till dess nedgång. Här kan man vakna upp till kluckande vågor och fågelsång.
Skola, förskola, restaurang, bageri, fina promenadvägar i Skogsö naturreservat och Saltsjöbanan finns inom gångavstånd.

Ingrid Niclason

Registrerad fastighetsmäklare | Fil. kand

+46 (0) 705-72 99 66

ingrid.n@sothebysrealty.se

Med 25 år i branschen och över 500 sålda hem kan ni tryggt lämna över er bostadsförsäljning till mig. Jag är med er hela vägen och tar hand om både stort och smått. Min erfarenhet och kunskap visar sig i mina nöjda kunder och goda rekommendationer. Tillsammans med Skeppsholmen Sotheby’s i särklass bästa marknadsföring är detta en oslagbar kombination.

Jag har en femårig högskoleutbildning och har arbetat med marknadsföring innan jag tog steget att utbilda mig till fastighetsmäklare. I mitt yrke får mitt intresse att hjälpa andra på ett tryggt och professionellt sätt blomma ut. Välkommen att kontakta mig, i vilket skede du än befinner dig i inför en stundande försäljning. 

Kontakta oss