Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Banérgatan 39, 5 tr
5 tr
Östermalm
2 rok
61 kvm
2.305 kr/mån
Såld

Högst upp med solig balkong invid Karlaplan

Attraktivt belägen invid Karlaplan högst upp i representativ fastighet från 1923 bjuds härlig lägenhet med optimal planlösning, solig balkong och fri utsikt över trädallé, takåsar och Oscarskyrkan. Elegant möblerbar hall välkomnar och leder in till underbart vardagsrum i öppen anslutning till kök med stor matplats, fungerande öppen spis, full utrustning från Siemens samt gott om förvaring och arbetsytor. Vardagsrum med utgång till solig balkong i sydost med vackra vyer över grönskande träd, kyrktorn och taklandskap. Rofyllt sovrum med garderober och gott om plats för dubbelsäng. Intill rymlig walk-in closet. Garderob för ytterkläder i hall. Stilrent badrum med dusch och kombinerad TM/TT. Vacker mörkbetsad fiskbensparkett i sällskapsdel och mörkbetsat furugolv i sovrum. Skuldfri förening med stor i kassa. Välkommen till detta utsökta boende med absolut närhet till grönskande parker likväl som till Karlaplans utbud. Kort promenad till Strandvägen och Djurgårdens sköna promenadstråk.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss