Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Barrskogsgränd 8
Örgryte - Bö
11 rok
310 + 128 kvm
Tomt 1.552,2 kvm
Såld

Stor exklusiv funkisvilla i Örgryte - Bö med fantastiskt läge

Med ett av de bästa lägena i Örgryte ligger denna pampiga funkisvilla från 1938 på hela 438 kvm i tre fullt inredda plan. Huset är beläget längst in på lugn återvändsgata på en stor dryga 1500 kvm skyddad tomt. Både huset och tomten håller hög klass. På tomten finns en underbar utemiljö med stort poolområde, rejäla gräsmattor, uppväxta häckar och planteringar och parkeringsplats för många bilar. Invändigt finner man härliga sociala ytor, 7 sovrum, 4 badrum, 3 tvättstugor, vinkällare och SPA. Välkommen till en av de allra bästa fastigheterna i Örgryte!

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss