Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Båtsmansvägen 4
10 rok
118 + 42 kvm
Tomt 754 kvm
6.575.000 kr
Såld

Centralt belägen villa med uthyrningsmöjligheter och rejäla uteplatser

Mitt i centrala Stenungsund, bland idylliska hus på charmiga gator ligger denna villa där det mesta endast är någon minuts promenad bort. Här finns Stenungstorg med hela dess utbud av butiker och restauranger, hela hamnen där närmaste badstege finns cirka 200 meter från fastigheten och även Stenungsunds station för enkel och smidig pendling till både Göteborg och Uddevalla.

Mathias Martinsson

Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

+46 (0) 739-82 89 04

mathias.m@sothebysrealty.se

Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

Kontakta oss