Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Bergsvägen 25
Sävedalen
7 rok
191 + 39 kvm
Tomt 1.104 kvm
10.000.000 kr
Såld

En villa som på bästa sätt kombinerar äldre och modern stil

Villa Äppelbacken - En villa i toppskick med en härlig tomt med skyddade uteplatser, inglasat uterum, bubbelbad och gott om gräsytor.

Huset i sig är en sagolikt vacker pärla som på bästa sätt kombinerar äldre och modern stil. Allt är väl omhändertaget och uppdaterat men med all ursprunglig charm kvar.

Mathias Martinsson

Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

+46 (0) 739-82 89 04

mathias.m@sothebysrealty.se

Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

Kontakta oss