Close icon
Stäng

Berzeliigatan 26 Lorensberg

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Berzeliigatan 26
4 av 6 tr
Lorensberg
6 rok
160 kvm
4.733 kr/mån
Såld

Vacker våning med egen parkeringsplats och 2 balkonger

I en vacker hörnfastighet från 1906 i Lorensberg ligger denna pampiga våning högt belägen med fritt och insynsskyddat läge på våning 4. Till våningen hör, förutom två rymliga balkonger, en egen parkeringsplats som ingår i avgiften, belägen utanför entrén. Våningen har underbara 3,3 meter i takhöjd, fungerande öppen spis, fyra härliga rum i fil mot Sten Sturegatan, stort kök och två ytterligare rum mot innergården.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss