Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Birger Jarlsgatan 107A
3 & 4 av 5 tr
Vasastan
4 rok
112 kvm
6.880 kr/mån
11.000.000 kr
Såld

Lyxig etagevåning högt upp med balkong mot lugn innergård.

Härlig etagevåning, i vacker sekelskiftesfastighet anno 1884, med lyxiga materialval och två separata ingångar. Två sovrum med gott om förvaring och vackra badrum en suite. Stora sociala umgängesytor och ordentlig matsalsplats. Braskamin med mysfaktor under den mörka årstiden. Lägenheten ligger på våning 3 & 4 av 5. På våning 5 är det vindsförråd.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss