Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Birger Jarlsgatan 38
1 tr
Östermalm
4 rok
116 kvm
966 kr/mån
Såld

Elegant och stilsäker våning i förening med låga avgifter

Ljus, nyrenoverad våning på attraktiv adress centralt i Stockholms innerstad. Våningen är renoverad med stil och känsla där föreningen har tänkt på alla detaljer så som eldstad, stora fönster med ljudisolerat glas, spotlights, vackra golv, två påkostade badrum i marmor, egen tvättstuga samt stilsäkert kök. Välskött och trevlig förening med stabil ekonomi samt låga avgifter. Mycket attraktivt läge med Stureplan och Humlegården runt hörnet. Välkommen till denna unika och medvetna våning.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i närmare 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna i Sverige under 2020-2022.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss