Close icon
Stäng

Bjäred 7:20 Hallandsåsen - Båstad

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Bjäred 7:20
Hallandsåsen - Båstad
Tomt 393.277 kvm
6.600.000 kr
Såld

Skogsfastighet om ca 40 Ha på Hallandsåsen, 10 min från Båstad Hamn

Skogen på Bjäred 7:20 ligger högt och mitt på Bjärehalvön med lagom avstånd till Båstad och Torekov. Den ligger väl skyddad från bebyggelse och vägar på halvön. Fastigheten omfattar 39,33 ha.

Skogen består av djupa granskogar och unga granplanteringar, äldre ädel-löv (ek, bok, ask) på kullarna samt björk och al runt bäckarna. Gran, ädel-löv och lövskog utgör ca 1/3 vardera av skogsbeståndet. Trädslagen följer i stort topografin och det ger ett naturligt omväxlande landskap.

Den produktiva skogen innehåller för närvarade ett virkesförråd på 5 875 m3sk med en tillväxt på 227 m3sk/år. Medelboniteten är beräknad till 8,8 m3sk per ha. Se i övrigt Skogsbruksplanen som är framskriven till 2021-11-07.
Därtill kommer naturreservatet som huvudsakligen omfattar äldre al-skog som inte ingår i ovanstående siffror för virkesförråd och tillväxt.

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontorschef Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Kontakta oss