Close icon
Stäng

Bläsingevägen 8 Torekov

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Bläsingevägen 8
Torekov
3 rok
67 + 18 kvm
Tomt 97 kvm
11.600.000 kr
Såld

Smultronställe med havsutsikt och sommarkänsla i Torekov

På första parkett, vid Torekovs strand och med bara några minuters promenadavstånd från restauranger, torget och hamnen, ligger denna lilla pärla som nu kommit ut till försäljning. Huset, som utgörs av en gammal fiskarbostad, har sitt ursprung från 1700-talet, men är senast ombyggt 1990 och 2020.
Bostaden är perfekt för den som önskar ett mindre boende i Torekov med fantastiskt läge och inte för mycket att ta hand om.

Anja Kuylenstierna

Registrerad Fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 708-30 96 37

anja.k@sothebysrealty.se

Min största behållning är nöjda kunder. Jag siktar på att överträffa mig själv och mina säljares förväntningar. Jag jobbar hårt, målinriktat och strävar alltid efter att nå högsta slutpris och att få mina kunder att känna sig trygga. Jag jobbar med försäljningar längs med den skånska och halländska västkusten, jag har många års erfarenhet av dessa marknader.

Jag kommer ursprungligen från Stockholm, men har sedan 2007 varit bosatt, tillsammans med min man och våra barn, på en gård strax utanför Halmstad. Delar av året spenderas också i familjens sommarhus i Torekov. På fritiden spelar jag gärna tennis, golf och paddel. Jag tycker även mycket om att resa och att umgås med familj och vänner.

Kontakta oss