Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Bökebäcks hamnväg 22
Bökebäck - Kullabygden Jonstorp
2 rok
36 + 14 kvm
Tomt 1.142 kvm
8.000.000 kr
Såld

Bo vid hamnen med magisk havsutsikt

Bo inne i naturreservatet i Kullabygden vid vattnet i ett härligt lugn med privat väg till denna lilla idyll med fritidshus, två gästhus, strandhus för kräftskivor och med två båtplatser i den lilla hamnen från 1870-talet. Fritt fiske i havet och gångavstånd till både Skäret och Arild.

OBS restriktioner med anledning av läget i naturreservatet som att huset ej kan bli större och utseendemässigt behöver passa in i omgivningen och fler byggnader får ej byggas på tomten som är prickmark. Strandhuset ligger på ofri grund.

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss