Close icon
Klicka här för att se alla bilder Klicka här för att se alla bilder
Boxvik 1:65
Nösund
Tomt 1.951 kvm
2.100.000 kr/bud
Stäng

Visningsanmälan

   

  Vacker tomt med lugnt läge i Boxvik, Nösund

  En ljuvlig tomt med ett vackert och lantligt läge i Boxvik, Nösund med underbar utsikt över havet och Boxviksviken. Fastigheten har beviljat bygglov på en representativ och modern villa om 180 kvm byggnadsarea där nästa ägare kan sätta igång direkt (se bygglovshandlingar & ritningar under dokument). Vill ni skapa ert egna drömboende så ligger tomten utanför planlagt område och erbjuder därmed stora möjligheter oavsett om ni söker ett fritids- eller permanentboende. Nösunds kulturarv har ni inpå knuten, många fina promenadstråk finns tillhanda och självklart är ett dopp i havet bara en kort promenad bort.

  Beskrivning accordion-plus accordion-minus

  En ljuvlig tomt med ett vackert och lantligt läge i Boxvik, Nösund med underbar utsikt över havet och Boxviksviken. Fastigheten har beviljat bygglov på en representativ och modern villa om 180 kvm byggnadsarea där nästa ägare kan sätta igång direkt (se bygglovshandlingar & ritningar under dokument). Vill ni skapa ert egna drömboende så ligger tomten utanför planlagt område och erbjuder därmed stora möjligheter oavsett om ni söker ett fritids- eller permanentboende. Nösunds kulturarv har ni inpå knuten, många fina promenadstråk finns tillhanda och självklart är ett dopp i havet bara en kort promenad bort. 

  Om Nösund

  Nösund är ett litet välbevarat samhälle beläget på sydvästra Orust som skiljer sig från övriga tätt bebyggda kustsamhällen på Orust där bergen sätter sin prägel på samhället. Nere vid havet vid ångbåtsbryggan finns bara en liten husklunga.

  I huvudsak ligger bebyggelsen sedan gammalt längs landsvägen. Idag är det trading, fotograf, galleri, hälsocenter, vandrarhem, hotell med Spa och konferensgäster, som utgör ryggraden i ortens näringsliv. Precis som förr i tiden kommer många sommarboende hit för rekreation och bad. Tystnaden och den vackra naturen tätt inpå knutarna är en stor anledning till varför människor väljer att bosätta sig eller komma hit till Nösund. Här finns 2 fina bad med anrika badhus, en av Bohusläns finaste tennisbanor, ett gammalt varmbadhus, utmärkta vandringsleder inpå knutarna och en massa trevliga människor.

  Nösund är beläget på sydvästra Orust i mellersta Bohuslän. Orten ligger i korsningen av två förkastningssprickor, varav två utgörs av sund, Lyresund och Tångesund och en av en vik, Boxviks kile. I den fjärde delen, landdelen, som är en fortsättning av Tångesund, ligger samhället mellan bergshöjder upp till cirka 80 m ö h. Nösund skiljer sig ganska markant från andra västkustsamhällen, belägna så nära Skagerak, genom att det är synnerligen lummigt och har ett rikt bestånd av olika ädla lövträd.

  Sommartid växer aktiviteten avsevärt i samhället. Då erbjuds seglarskola med regattor, simskola, tennisturnering, författarfrukostar samt yoga.

  Inom 5 minuters bilväg finns två caféer som fått omnämnande i White guide samt flera bra krogar.

  Om Föreningen Nösund

  Föreningen Nösund är en ideell förening med syfte att verka för Nösundsbornas trevnad och gemensamma intressen, flera aktiviteter arrangeras av dem året om, såsom pub-aftnar, sommarfester, bastuträffar, julbasarer osv. 

  Läs mer om Nösund och dess historia på: https://www.nosund.nu 

  Fakta accordion-plus accordion-minus

  Adress:
  Boxvik 1:65, 474 96 Nösund
  Område:
  Nösund
  Kommun:
  Orust
  Pris:
  2 100 000 kr/bud
  Ägandeform:
  Tomt - Friköpt
  Fast.beteckning:
  BOXVIK 1:65
  Storlek
  Tomtarea:
  1 951 kvm
  Taxeringsvärde
  Totalt:
  516 000 kr
  Tomt:
  516 000 kr
  År:
  2021
  Taxeringskod:
  210
  Total fastighetsskatt/-avgift:
  5 160 kr
  Servitut
  Typ:
  Avtalsservitut, Avtalsservitut brunn, Officialservitut väg, Officialservitut väg, Officialservitut väg, Officialservitut väg
  Inteckningar
  Totalt:
  1 249 500 kr
  Pantbrev, antal:
  1
  Intresseanmälan
  Stäng

  Intresseanmälan

    
   1/22
   2/22
   3/22
   4/22
   5/22
   6/22
   7/22
   8/22
   9/22
   10/22
   11/22
   12/22
   13/22
   14/22
   15/22
   16/22
   17/22
   18/22
   Boxvik
   19/22
   Nösund
   20/22
   Nösund
   21/22
   Nösund
   22/22

   Planritningar och kartor

   Planritningar och kartor

   Mathias Martinsson

   Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

   +46 (0) 739-82 89 04

   mathias.m@sothebysrealty.se

   Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

   Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

   Malin Ryling

   Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

   +46 (0) 739-82 80 38

   malin.r@sothebysrealty.se

   Jag har arbetat på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty sedan 2014 och stormtrivs. Jag älskar fastigheter och att möta nya människor. Jag har arbetat inom både bygg och försäljning och trivs väldigt bra som fastighetsmäklare då jag gillar att ständigt utmana mig själv, både kunskapsmässigt och försäljningsmässigt.

   Jag är uppväxt på Orust, men bor i Göteborg. Jag tror på att kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande. Tack vare vårt samarbete med Sotheby´s kan vi erbjuda en marknadsföring av högsta klass så väl lokalt, nationellt, som internationellt för att öka dina chanser till en lyckad affär samt ett maximerat försäljningspris.

   Boxvik
   Nösund
   Nösund
   Nösund

   Intresseanmälan