Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Boxvik 1:65
Nösund
Tomt 1.951 kvm
1.800.000 kr
Såld

Vacker tomt med lugnt läge i Boxvik, Nösund

En ljuvlig tomt med ett vackert och lantligt läge i Boxvik, Nösund med underbar utsikt över havet och Boxviksviken. Fastigheten har beviljat bygglov på en representativ och modern villa om 180 kvm byggnadsarea där nästa ägare kan sätta igång direkt (se bygglovshandlingar & ritningar under dokument). Vill ni skapa ert egna drömboende så ligger tomten utanför planlagt område och erbjuder därmed stora möjligheter oavsett om ni söker ett fritids- eller permanentboende. Nösunds kulturarv har ni inpå knuten, många fina promenadstråk finns tillhanda och självklart är ett dopp i havet bara en kort promenad bort.

Mathias Martinsson

Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

+46 (0) 739-82 89 04

mathias.m@sothebysrealty.se

Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

Malin Ryling

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 38

malin.r@sothebysrealty.se

Jag har arbetat på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty sedan 2014 och stormtrivs. Jag älskar fastigheter och att möta nya människor. Jag har arbetat inom både bygg och försäljning och trivs väldigt bra som fastighetsmäklare då jag gillar att ständigt utmana mig själv, både kunskapsmässigt och försäljningsmässigt.

Jag är uppväxt på Orust, men bor i Göteborg. Jag tror på att kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande. Tack vare vårt samarbete med Sotheby´s kan vi erbjuda en marknadsföring av högsta klass så väl lokalt, nationellt, som internationellt för att öka dina chanser till en lyckad affär samt ett maximerat försäljningspris.

Kontakta oss