Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Bredgatan 20B
2 tr
Lund - Centrum
2 rok
44 kvm
2.588 kr/mån
2.450.000 kr
Såld

Högst upp i gårdshus i mycket eftertraktat och centralt läge. Möjlighet att köpa grannbostaden.

Välplanerat boende högst upp i vackert gårdshus i mycket centralt läge. Unik möjlighet att även förvärva grannlägenheten om 52 kvm. Lägenheterna ligger bredvid varandra med dörr emellan (dörröppning kan sättas igen) och omfattar hela våningsplanet. Charmigt gårdshus med anor från slutet av 1800-talet. Tyst och privat läge på mycket central adress nära till allt och endast 500 m till station. Flexibla boendemöjligheter; separata bostäder, förvärva båda och behåll planlösningarna alternativt skapa en sammanhängande större bostad.

Mikael Ortolanis

Reg fastighetsmäklare | Transaktionsrådgivare | Civilingenjör

+46 (0) 736-15 02 20

mikael.o@sothebysrealty.se

Mikael har arbetat inom fastighetsbranschen och som fastighetsmäklare i närmare 20 år. Han har en lång bakgrund inom high-end-segmentet och nyproduktion samt erfarenhet från internationellt mäkleri. Mikael har en civilingenjörsexamen från KTH i Stockholm där han studerade Bygg-och fastighetsekonomi.

Mikael har även arbetat som kommersiell transaktionsrådgivare för ett av Sveriges största rådgivningsbolag. Han har genomfört många rekordförsäljningar och representerat några av marknadens mest exklusiva bostäder och nyproduktioner.

Som mäklare är Mikael mycket sälj- och resultatorienterad och drivs av nöjda kunder. Han är engagerad och proaktiv och levererar en mycket pålitlig tjänst med fokus på att slutföra affären.

Skeppsholmen Sotheby´s erbjuder marknadens starkaste marknadsföringspaket, både digitalt och i tryckt media, samt ett mycket brett nationellt och globalt nätverk. Oavsett om ni som kund önskar en publik eller diskret försäljning så erbjuder vi de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. 

Välkommen att kontakta mig!

Kontakta oss