Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Briggvägen 4B
Domsten - Helsingborg
5 rok
256 + 81 kvm
Tomt 800 kvm
16.700.000 kr
Såld

Arkitektritad påkostad villa med modernt formspråk och strandnära läge

Arkitektritad påkostad villa med modernt formspråk och kaxigt uttryck och med strandnära läge, på andra raden från havet. Vill man inte bada i havet badar man i poolen och njuter av ångbastun i poolhuset med matchande stilrena utseende som villan med fasad i kalksten från Borghamn. Hela villan präglas av skandinavisk design med fina naturmaterial både vad avser ut-som insida i snygg kombination med glas och stål.

Den öppna planlösningen i vardagsrum med matsal och kök från Bulthaup ger en stor härlig sällskapsyta och har delvis öppet upp till ovanplan vilket ger fint ljus. Sköna ljusinsläpp även från fönster i tre väderstreck varav i söder med skjutdörrar till poolmråde.

Ca 15 minuter med bil till Helsingborgs centrum och 5 minuter till grannområdet Hittarp - Laröd med bl a skolor och livsmedelsbutik.

En strandnära modern fastighet med kaxigt uttryck och härliga sällskapsytor – en fastighet för livskvalitet!

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss