Close icon
Stäng

Brovägen 6 Hälleviksstrand

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Brovägen 6
Hälleviksstrand
5 rok
144 kvm
Tomt 306 kvm
9.000.000 kr
Såld

Fantastisk fastighet i Hälleviksstrand

Unikt och fantastiskt läge i den centrala gamla delen av Hälleviksstrand med ett vackert skärgårdshus samt en härlig brygga i nära anslutning som nyttjats i alla år. Med flera skyddade uteplatser med strålande utsikt och den härliga hörntomten kan man njuta av myllret men ändå vara för sig själv. Ett riktigt paradis intill havet med fantastisk utsikt över havet, kobbar och skär samt Hälleviksstrand. Uteplatserna är i olika väderstreck så att ni kan njuta av sol hela dagen lång. Utmärkande för fastigheten är att den är välplanerad med stora sociala utrymmen samtidigt som havsutsikt fås från de flesta rummen.

I entrén välkomnas man av husets charmiga interiör och i anslutning till hallen finns ett badrum som även är inrett med tvättstuga. Från hallen nås även köket, nedervåningens sovrum, ett kontor/gästrum samt övervåningen genom en trätrappa. Via köket nås även matsalen, ytterligare ett badrum som är helkaklat och den tillbyggda verandan med strålande havsutsikt.

Malin Ryling

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 38

malin.r@sothebysrealty.se

Jag har arbetat på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty sedan 2014 och stormtrivs. Jag älskar fastigheter och att möta nya människor. Jag har arbetat inom både bygg och försäljning och trivs väldigt bra som fastighetsmäklare då jag gillar att ständigt utmana mig själv, både kunskapsmässigt och försäljningsmässigt.

Jag är uppväxt på Orust, men bor i Göteborg. Jag tror på att kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande. Tack vare vårt samarbete med Sotheby´s kan vi erbjuda en marknadsföring av högsta klass så väl lokalt, nationellt, som internationellt för att öka dina chanser till en lyckad affär samt ett maximerat försäljningspris.

Mathias Martinsson

Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

+46 (0) 739-82 89 04

mathias.m@sothebysrealty.se

Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

Kontakta oss