Close icon
Stäng

Bussmevägen 6B Nybrostrand

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Bussmevägen 6B
Nybrostrand
3 rok
153 + 57 kvm
Tomt 1.167 kvm
Såld

Modern villa med läcker pool utmed sydkusten

Utmed den milslånga sandstranden i Nybrostrand presenterar vi ett enastående stenhus med generösa terrasser och ett poolområde i toppklass. Här finns alla bekvämligheter och materialvalen är noga utförda. Separat byggnad med gästhus och garage. Samtliga delar omges av vacker, anlagd trädgård och stora granitytor och läget är mycket privat på återvändsgata där Östersjöns närhet dominerar.

Markus Hultman

Registrerad fastighetsmäklare | Kontorsansvarig Skanör-Falsterbo & Malmö

+46 (0) 739-82 80 04

markus.h@sothebysrealty.se

Varje uppdrag är ett förtroende, jag gör mitt yttersta genom hela affärsprocessen. Det resulterar ofta i långsiktiga kundrelationer. Genom att vara lyhörd och engagerad tar jag mig an affären med maximalt fokus. Varje försäljning är unik och tillsammans utformar vi en försäljningsplan baserad på bostadens karaktär, Er situation och det aktuella marknadsläget.

Strategi & timing är ledord för en lyckad affär. För att lyckas skapa de bästa förutsättningarna har jag kontakt med flera angränsande branscher som bank och placering, bygg och de olika myndigheterna med anknytning till mitt arbete. Med detta synsätt var valet, att agera under mörkblå flagg, naturligt - Sotheby´s International Realty är ett självklart bolag.

Kontakta oss