Close icon
Stäng

Kungstensgatan 11 Östermalm

Klicka här för att se alla bilder Klicka här för att se alla bilder
Kungstensgatan 11
Östermalm

CAPREA

Ambitionen är hög. Här skapas moderna hem som ska hitta det bästa hos kvarterets vackra fastigheter med de kvalitéer som efterfrågas idag.

Beskrivning accordion-plus accordion-minus

I hörnet av Kungstensgatan och Birger Jarlsgatan, med adress Kungstensgatan 11,  kommer Balder att bygga ett begränsat antal våningar med förstklassig internationell standard. Med ädla material, modern arkitektur, komfort och elegans läggs grunden för hög livskvalitet. 

Ambitionen är hög. Här skapas moderna hem som ska hitta det bästa hos kvarterets vackra fastigheter med de kvalitéer som efterfrågas idag.


Sammanfattning

Säljstart våren/sommaren 2022 och inflyttning vintern 2023/2024

Nybyggnation 
Stora balkonger
Tillgång till bilplatser
Föreningen kommer ha god ekonomi
Utopia Arkitekter


"Avsikten är att förena stilig arkitektur med rötter i Stockholms byggnadshistoria och som omtolkats utifrån vår tids arkitektur och värderingar.

Arbetet med CAPREA vilar på tre nyckelord: Exklusivt, Genomtänkt och Tryggt. Vi vill att arkitekturen ska återge en skandinavisk känsla med utsökta materialval som tillsammans bildar en harmonisk helhet.

Läget i korsningen Birger Jarlsgatan och Kungstensgatan gör också att lägenheterna blickar ut mot Immanuelskyrkan och Ellen Keys gröna park i norr." - Balder

Fakta accordion-plus accordion-minus

Adress:
Kungstensgatan 11, 114 25 Stockholm
Område:
Östermalm
Kommun:
Stockholm
Ägandeform:
Nyproduktionsprojekt - Bostadsrätt

Dokument & länkar accordion-plus accordion-minus

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   
  1/8
  Rendering vinden
  2/8
  Rendering badrum
  3/8

  Sälj med oss

   4/8
   Rendering bilrum
   5/8
   Rendering
   6/8
   7/8
   Rendering
   8/8

   Anders Elbe

   Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag | Internationell kontaktperson

   +46 (0) 739-82 80 02

   anders.e@sothebysrealty.se

   Jag har arbetat som fastighetsmäklare i drygt 15 år och har mycket stor erfarenhet från hundratals förmedlade bostäder och många av Stockholms allra mest exklusiva hem. Ni kommer känna er trygga i arbetet och försäljningen skräddarsys för högsta möjliga försäljningspris. Fokus på service och kvalitet är mitt mål för att du ska känna dig nöjd med affären.

   Hårt arbete och många affärer har gett mig erfarenhet och skickligheten som krävs för att maximera priset och styra försäljningen till bästa resultat.  Har ett flertal rekordförsäljningar och ett oändligt antal rekommendationer och återkommande familjer. Med ett personligt kontaktnät är jag verksam internationellt med Sotheby’s globala nätverk.

   Christopher Steen

   Registrerad fastighetsmäklare

   +46 (0) 739-82 80 28

   christopher.s@sothebysrealty.se

   Vägen till en lyckad försäljning.
    
   Det finns inte några genvägar till en lyckad försäljning. Det handlar bara om två saker: Hårt arbete och marknadsföring i särklass. Det praktiseras varje vecka genom att vara tidigt på jobbet och genom att vara största annonsör i branschen. Vi har varit det sedan starten och vi kommer vara det så länge vi jobbar.
    
   Det händer att någon säger att våra säljare har haft tur när priserna når rekordnivåer. Men det är allt annat än lyckträffar. Bakom varje lyckad försäljning finns det bara en sak. Strävan att hela tiden leverera.
   Rendering vinden
   Rendering badrum

   Sälj med oss

    Rendering bilrum
    Rendering
    Rendering

    Intresseanmälan