Close icon

CAPREA Östermalm

Klicka här för att se alla bilder Klicka här för att se alla bilder
CAPREA
Östermalm

CAPREA

Ambitionen är hög. Här skapas moderna hem som ska hitta det bästa hos kvarterets vackra fastigheter med de kvalitéer som efterfrågas idag.

Beskrivning accordion-plus accordion-minus

I hörnet av Kungstensgatan och Birger Jarlsgatan kommer Balder att bygga ett begränsat antal våningar med förstklassig internationell standard. Med ädla material, modern arkitektur, komfort och elegans läggs grunden för en hög livskvalitet. 

Ambitionen är hög. Här skapas moderna hem som ska hitta det bästa hos kvarterets vackra fastigheter med de kvalitéer som efterfrågas idag.


Sammanfattning

Säljstart våren/sommaren 2022 och inflyttning vintern 2023

Nybyggnation 
Stora balkonger
Tillgång till bilplatser
Föreningen kommer ha god ekonomi
Utopia Arkitekter


"Avsikten är att förena stilig arkitektur med rötter i Stockholms byggnadshistoria och som omtolkats utifrån vår tids arkitektur och värderingar.

Arbetet med CAPREA vilar på tre nyckelord: Exklusivt, Genomtänkt och Tryggt. Vi vill att arkitekturen ska återge en skandinavisk känsla med utsökta materialval som tillsammans bildar en harmonisk helhet.

Läget i korsningen Birger Jarlsgatan och Kungstensgatan gör också att lägenheterna blickar ut mot Emmanuelskyrkan och Ellen Keys gröna park i norr." - Balder

Fakta accordion-plus accordion-minus

Adress:
CAPREA, 114 29 Stockholm
Område:
Östermalm
Kommun:
Stockholm
Ägandeform:
Nyproduktionsprojekt - Bostadsrätt

Dokument & länkar accordion-plus accordion-minus

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   
  1/7
  2/7
  3/7
  4/7
  5/7

  Sälj med oss

   6/7
   7/7

   Anders Elbe

   Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag | Internationell kontaktperson

   +46 (0) 739-82 80 02

   anders.e@sothebysrealty.se

   Jag har arbetat som fastighetsmäklare i drygt 15 år och har mycket stor erfarenhet från hundratals förmedlade bostäder och många av Stockholms allra mest exklusiva hem. Ni kommer känna er trygga i arbetet och försäljningen skräddarsys för högsta möjliga försäljningspris. Fokus på service och kvalitet är mitt mål för att du ska känna dig nöjd med affären.

   Hårt arbete och många affärer har gett mig erfarenhet och skickligheten som krävs för att maximera priset och styra försäljningen till bästa resultat.  Har ett flertal rekordförsäljningar och ett oändligt antal rekommendationer och återkommande familjer. Med ett personligt kontaktnät är jag verksam internationellt med Sotheby’s globala nätverk.

   Christopher Steen

   Registrerad fastighetsmäklare

   +46 (0) 739-82 80 28

   christopher.s@sothebysrealty.se

   Jag har sedan barnsben varit i fastighetsbranschen och är uppväxt med fastighetsmäklaryrket inom familjen. När jag själv började som mäklare valde jag att fokusera på det allra bästa – att förmedla spektakulära hem. Jag ser en livslång relation med varje klient. De beskriver mig som affärsmässig och seriös med förmågan att skräddarsy ett upplägg.

   Genom Sotheby’s breda kontaktnät har jag möjlighet att sätta ihop säljare och köpare från hela världen. En viktig aspekt i försäljningen är den marknadsföring vi kan erbjuda. Skeppsholmen Sotheby’s är beredda att investera i ert hem för att få så bra utdelning som möjligt. Privat så har jag en stor passion för matlagning, viner och resmål.

   Sälj med oss

    Intresseanmälan