Close icon
Stäng

Danderydsgatan 28 A, 4tr Östermalm

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Danderydsgatan 28 A, 4tr
4 tr
Östermalm
1.5 rok
35 + 4 kvm
1.550 kr/mån
5.800.000 kr
Såld

Vindar under produktion med terrass

Med adress Danderydsgatan 28 A byggs 3 stycken vindar i ett lugnt beläget gårdshus. Genomgående vacker fiskbensparkett. Vattenburen golvvärme för bästa inomhuskomfort. Exklusiva kök från Italienska Binova. Smart belysning via Plejd. Vitvaror och blandare från Miele. Alla vindarna som byggs i denna del har mycket effektiva planlösningar och trevliga terrasser. Biytorna kommer få dem att kännas rejält rymliga. Härlig rymdkänsla då nocken ligger på ca 3,8 meter. Renderingsbilderna i denna annons baseras på lägenhet 541 & 543. Denna del av gårdshuset har ej hiss.

Lght 541 är en 1,5:a med om 35 kvm med 39 kvm golvyta och 5 kvm terrass.

Lght 542 är en 1:a om 23 kvm lägenhet med 26 kvm golvyta och 8 kvm sovloft med en terrass om 4 kvm

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord.

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 15 år som fastighetsmäklare har jag ett flertal rekordförsäljningar. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyrast våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss