Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Danderydsgatan 28
2 tr
Östermalm
5 rok
152 kvm
5.320 kr/mån
Såld

Underbart sekelskifte på Danderydsgatan

Med attraktivt läge på Danderydsgatan bjuds underbar sekelskiftesvåning med optimal disponering, välbevarade attribut från byggnadsåret och balkong mot gården. Högt i tak, stuckatur, burspråk och två fungerande kakelugnar. Tre härliga rum i fil mot Danderydsgatan där vacker matsal med praktfull kakelugn och burspråk flankeras av stort vardagsrum samt sovrum. Mot den fina gården ligger trivsamt kök samt två sovrum där Master Bedroom har hel garderobsvägg, inbyggd garderob, kakelugn, anslutande WC samt utgång till balkong i sydöst. Bra sovrum intill med stilfullt sovloft. Serveringsrum med vackra skåp i original. Gediget och smakfullt kök. Fint badrum med dusch och separat tvättdel. Möjlighet att flytta kök till rum mot gatan vilket ger fyra sovrum. Representativ fastighet med elegant entré. Omedelbar närhet till kommunikationer, grönområden, restauranger och butiker. En mycket elegant våning med perfekt disponering, välbevarade sekelskiftesdetaljer och ett ypperligt läge på Östermalm.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss