Close icon
Stäng

Danderydsgatan 30 A Östermalm

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Danderydsgatan 30 A
4 tr
Östermalm
5.5 rok
140 + 19 kvm
5.483 kr/mån
25.000.000 kr
Såld

Vind under produktion med två terrasser

DANDERYDSGATAN 30A, 4tr (Lght 106)
I gårdshuset med adress Danderydsgatan 30 A skapas en magisk familjevåning om 5,5 rum och kök på ca 140 boa +19 biyta kvm med terrasser i två väderstreck. Tre sovrum och ett arbetsrum. Master bedroom del med Walk In Closet och välvt badrum i gamla trapphusdelen. Våningen är lyxutrustad med kök från Binova, Vola produkter och vitvaror från Gaggenau. Öppen spis. Smart belysning från Plejd och multimediauttag i alla rum. Vattenburen golvvärme för bästa inomhuskomfort samt installerad kyla. Rejäl nockhöjd om ca 3,8 m ger härlig rymdkänsla. Kontakta mäklaren för ytterligare information.

Lght 106 är en 5,5:a om 140 kvm med 159 kvm golvyta samt 2 terrasser om totalt ca 11 kvm.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord.

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 15 år som fastighetsmäklare har jag ett flertal rekordförsäljningar. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyrast våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss