Close icon
Klicka här för att se alla bilder Klicka här för att se alla bilder
Dinglevägen 80
7 rok
159 + 60 kvm
Tomt 1.408 kvm
6.500.000 kr/bud
Stäng

Visningsanmälan

   

  Hus anno 1933 i idyllisk miljö med havsutsikt

  Välkommen till Dinglevägen 80, här bor du i en idyllisk miljö med havsutsikt och en fantastisk vy över hamn och sjöbodar. Huset har renoverats och är idag en västkustpärla som passar perfekt för dig som vill bo i ett charmigt och rymligt hus nära havet.

  Fastigheten är belägen i ett omtyckt område och i närhet till populära resmål som Smögen och Kungshamn.

  En stor trädgård omger bostaden och här finns det gott om plats för utomhusaktiviteter och avkoppling i alla fyra väderstreck. Fastigheten erbjuder en privat väg till huset och därmed garanterad parkeringsplats för flera bilar samt garage för en bil. Eller använd garaget som ett gym och konststudio som den nuvarande ägaren gör.

  Båtplats finns att hyra i hamnen.

  Beskrivning accordion-plus accordion-minus

  Välkommen till Dinglevägen 80, här bor du i en idyllisk miljö med havsutsikt och en fantastisk vy över hamn och sjöbodar. Huset har renoverats och är idag en västkustpärla som passar perfekt för dig som vill bo i ett charmigt och rymligt hus nära havet.

  Fastigheten är belägen i ett omtyckt område och i närhet till populära resmål som Smögen och Kungshamn.

  En stor trädgård omger bostaden och här finns det gott om plats för utomhusaktiviteter och avkoppling i alla fyra väderstreck. Fastigheten erbjuder en privat väg till huset och därmed garanterad parkeringsplats för flera bilar samt garage för en bil. Eller använd garaget som ett gym och konststudio som den nuvarande ägaren gör.

  Båtplats finns att hyra i hamnen.

  Huset om cirka 159 kvm består av 7 rok varav 5 sovrum. På entréplan finns en öppen planlösning mellan kök och matsal, vilket ger en luftig och modern känsla. Köket renoverades år 2020 och är ljust och praktiskt, med access till verandan och den insynsskyddade innergården. Här kan du med en bekväm övergång mellan kök och den friska luften duka, bära ut mat och njuta av en måltid utomhus. Ett stort vardagsrum med en mysig braskamin skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyliga kvällar. På entréplan finns det även ett sovrum, gästtoalett och en rymlig hall. Från hallen nås källaren som även har en separat ingång från husets framsida. Här finns det gott om utrymme för sommarens förvaring som fiskeprylar, badleksaker och cyklar.

  Den övre våningen inhyser fyra sovrum varav två är större, och två är mindre med snedtak. De mindre rummen ger en unik och charmig atmosfär och kan användas som gästrum, barnrum eller kontor, beroende på dina behov och preferenser. På detta plan finns det två badrum, ena komplett med tvättmaskin och torktumlare, och det andra med ett badkar och havsutsikt. Ett allrum med access till en balkong bjuder på en fantastisk havsutsikt. Detta är den perfekta platsen att koppla av och njuta av solnedgångar.

  Tomten om 1408 kvm ger gott om utrymme för trädgårds aktiviteter, lek och avkoppling. Verandan löper kring halva huset och dess bredd gör att det finns gott om utrymme för stora utemöbler, plantering av blommor och skapa en trevlig och inbjudande atmosfär. Innergården är omgiven av blomster och oxelträd. Gräsmattorna är charmigt inrammade av staket och syrener, och intill gräsmattan finns granitklippor som ger en naturlig och vacker inramning till bostaden.

  Fastigheten har genomgått en genomgripande renovering som bland annat inkluderar nydragna rör, elstammar, element och byte av samtliga fönster, golv, väggar och tak.

  Med en kort promenad nås bad, gym, upplysta motionsspår, pizzeria och busshållplats. Här kan man även hyra kajak och spela boule. Vägen utanför huset gör det lätt att ta sig till olika destinationer. Kungshamn har ett bra utbud av service med matbutiker, restauranger, caféer, apotek, bageri, systembolag och skola (f-9). På Smögen finns en matbutik, dykcenter, naturreservat och Smögenbryggan med sina restauranger och butiker.

  Kustsamhället Hunnebostrand nås på ca 10 minuter, och Sotenäs golfklubb nås på ca 15 minuter.

  Fakta accordion-plus accordion-minus

  Adress:
  Dinglevägen 80, 456 43 Väjern
  Kommun:
  Sotenäs
  Antal rum:
  7 rum och kök
  Antal sovrum:
  5
  Pris:
  6 500 000 kr/bud
  Ägandeform:
  Småhus - Friköpt
  Fast.beteckning:
  VÄGGA 5:1
  Byggnadstyp:
  1,5 planshus
  Byggnadsår:
  1933
  Uppvärmning:
  Direkt el
  Fönster:
  3-glas
  Fasad:
  Trä
  Tak:
  Betongpannor
  Stomme:
  Trä
  Bjälklag:
  Trä
  Grundläggning:
  Källare
  Grundmur:
  Granit
  Ventilation:
  Självdrag
  Vatten och avlopp:
  Kommunalt V/A
  Storlek
  Boarea:
  159 kvm
  Biarea:
  60 kvm
  Tomtarea:
  1 408 kvm
  Driftskostnader
  Kommentar:
  Anticimex kommer en gång om året och underhåller avfuktaren i källaren.
  Personer i hushåll:
  6
  El:
  1 145 kr/mån
  Vatten/Avlopp:
  1 433 kr/mån
  Renhållning:
  269 kr/mån
  Försäkring:
  636 kr/mån
  Driftskostnader totalt:
  3 483 kr/mån
  Taxeringsvärde
  Totalt:
  2 724 000 kr
  Byggnad:
  1 448 000 kr
  Tomt:
  1 276 000 kr
  År:
  2021
  Taxeringskod:
  220
  Total fastighetsskatt/-avgift:
  9 287 kr
  Inteckningar
  Totalt:
  1 000 000 kr
  Pantbrev, antal:
  7
  Intresseanmälan
  Stäng

  Intresseanmälan

    
   1/37
   2/37
   3/37
   4/37
   5/37

   Sälj med oss

    6/37
    7/37
    8/37
    9/37
    10/37
    11/37
    12/37
    13/37
    14/37
    15/37
    16/37
    17/37
    18/37
    19/37
    20/37
    21/37
    22/37
    23/37
    24/37
    Säljarens bild. Solnedgång från ena sovrummet.
    25/37
    26/37
    27/37
    28/37
    29/37
    30/37
    31/37
    32/37
    33/37
    34/37
    35/37
    36/37
    37/37

    Planritningar och kartor

    (1/3)

    (2/3)

    (3/3)

    Planritningar och kartor

    Diana Öhrberg

    Registrerad fastighetsmäklare

    +46 (0) 708-77 66 55

    diana.o@sothebysrealty.se

    Med en stor passion för fastigheter, relationer och affärer kom det inte som en överraskning när jag klev in i mäklarbranschen år 2015. Jag stormtrivs i mitt yrke, och jag älskar mötet med människor och att få arbeta med olika typer av fastigheter.

    Jag har gedigen erfarenhet och jag vet att det inte är slumpen som avgör om en bostadsaffär blir lyckad. Det krävs hårt arbete i form av driv, engagemang och kunskap. Samt god marknadsföring. Därför är jag extra stolt över att jobba på mäklarbyrån Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

    Vi erbjuder marknadens starkaste marknadsföring vid en försäljning. Det spelar ingen roll om det är låg-eller-högkonjunktur, Skeppsholmen exponerar ändå din fastighet på bästa sätt. Vi annonserar i både tryck och digitalt media.
    Vi syns i bland annat i Dagens Industri (di.se), DI Weekend, Svenska Dagbladet (svd.se), SvD perfect Guide, Hemnet.se, Göteborg Posten (gp.se), New York Times och Hoom Magazine, för att nämna några kanaler.

    Sotheby’s internationella nätverk finns i över 80 länder, vilket gör att vi har spekulanter i många delar av världen. Om du är intresserad av en diskret underhandsförsäljning använder vi oss bland annat av vårt kundregister.

    För mig är mina kunders önskemål och trygghet det viktigaste. Kvalitativ service och att alltid finnas tillgänglig ser jag som självklarhet, och jag nöjer mig inte förrän mina kunder kan rekommendera mig vidare.

    Ska du investera, sälja, värdera eller har frågor om bostadsmarknaden – tveka inte på att höra av dig till mig. Det är trots allt, just det här jag brinner för. Vi hörs!

    Mathias Martinsson

    Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

    +46 (0) 739-82 89 04

    mathias.m@sothebysrealty.se

    Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

    Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

    Sälj med oss

     Säljarens bild. Solnedgång från ena sovrummet.

     Intresseanmälan