Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Drakenbergsgatan 26
Örgryte - Skår
10 rok
257 + 104 kvm
Tomt 400,6 kvm
14.500.000 kr
Såld

Mycket rymlig och fint renoverad villa på lugn gata i Skår

På lugna Drakenbergsgatan i Skår ligger denna rymliga villa med inredd vind på totalt 361 kvm över fyra våningsplan. Boarean är 257 kvm och totalt finns 6 bra sovrum - perfekt för den stora familjen!

Huset håller mycket hög standard och har flera äldre detaljer bevarade. Entréplanet har mycket fina, öppna sociala ytor, stort exklusivt kök och utgång till rymlig altan med morgonsol. På plan två finns fem sovrum och ett stort badrum. Vindsplanet är genomtänkt inrett med fungerande öppen spis, stort sällskapsrum med takkupa och fin utsikt över takåsarna i Skår, badrum och sovrum. Högklassig källare med bl.a. biljardrum, dubbelgarage, tvättstuga, vinkällare och bra förvaringsmöjligheter.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss