Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Drottninggatan 244
Norr - Helsingborg
8 rok
225 + 140 kvm
Tomt 1.180 kvm
22.000.000 kr
Såld

På första parkett med panoramautsikt, strand och bad på andra sidan gatan och granne med skogen

Vackra Villa Widbacka ligger både granne med havet och skogen på Landborgen och har fantastisk och vidsträckt sundsutsikt. Här kan man beundra Öresund med härliga solnedgångar, Danmark och den frekventa båttrafiken och på andra sidan gatan är sandstrand och brygga för havsbad och i skogen hörs fågelkvitter. Strandpromenaden går hela vägen in till stadskärnan och det är promenadavstånd till både affärer och centralstation (bussar finns också). Villan ligger indragen från vägen med stor hörntomt i soligt västerläge, även från tomten är det härlig sundsutsikt trots mur mot gatan och det finns flera uteplatser varav en upphöjd terrass delvis under tak och med pelare. Det finns garage och carport och villan är tillbyggd med både kök med matplats och vinterbonat ”orangeri”. Villan har renoverats i olika omgångar varav en omfattande via NCC år 1995 och därefter fr om år 2012 t o m idag (ny värmepump luft/vatten har tillkommit i april i år, driftkostnad visar tidigare uppvärmning med olja).

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss