Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Drottningvägen 14
7 rok
234 + 18 kvm
Tomt 1.640 kvm
Såld

Representativ villa vid havet på Särö

Precis intill havet ligger denna representativa villa med en härlig grönskande tomt och stora ytor såväl invändigt som utvändigt. Från altanen har man en rogivande vy över havet och den stora lättskötta tomten skapar en egen privat oas där man får helt lugn och ro då det på ena sidan fastigheten ligger en skog som är ett naturreservat och den andra sidan avgränsas av en bergsknalle mot närmaste granne.

Mathias Martinsson

Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

+46 (0) 739-82 89 04

mathias.m@sothebysrealty.se

Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

Kontakta oss