Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Ehrensvärdsgatan 3
3 tr
Kungsholmen/Norr mälarstrand
4 rok
107 kvm
6.484 kr/mån
Såld

Smakfull elegans invid Norr mälarstrand

Invid Norr Mälarstrand finner ni denna trevliga och ljusa våning med öppen spis, balkong och sjöglimt. Separat 1:a med egen entré ges möjlighet till uthyrning. Trevlig våning med bra planlösning med många öppna ytor. Stilsäkert öppet kök, matsal och vardagsrum med öppen spis, tre sovrum, badrum samt en gäst wc. Denna härliga bostad ligger i ett av Kungsholmens mest attraktiva kvarter. Ett centralt läge men samtidigt lugnt vid Norr Mälarstrand.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i närmare 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna i Sverige under 2020-2022.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss