Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Engelbrektsgatan 57
7 av 7 tr
Lorensberg
4 rok
131 kvm
5.925 kr/mån
11.500.000 kr
Såld

Lyxig penthousevåning med fri utsikt i Lorensberg

Med bästa hörnläge högst upp i huset och med fri utsikt över Heden, ligger denna fantastiska och mycket påkostade penthousevåning, den största i föreningen. Våningen är helt insynsskyddad och har underbara sociala ytor och två möblerbara balkonger med sol större delen av dagen och långt in på kvällen. Ett fd sovrum har byggts om till kombinerad tvättstuga med relax, dusch och bastu. I master bedroom-sviten finns eget badrum, klädkammare och sovrum med skön AC. Modernt och stilrent kök från Poggenpohl med maskiner från Gaggenau. I våningen ligger ett vitpigmenterat 1-stavsparkettgolv i ek.

Här bor man mycket bekvämt i en välskött fastighet med allt vad staden har att erbjuda direkt utanför entrén. I trappuppgången finns en nybyggd rymlig hiss. Inga trappsteg alls för att nå våningen och precis utanför entrén till våningen finns ett fungerande sopnedkast.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss