Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Engelbrektsgatan 57
7 av 7 tr
Lorensberg
3.5 rok
104 kvm
5.246 kr/mån
7.075.000 kr
Såld

Påkostad våning i toppskick överst i huset

Med ett härligt läge i Lorensberg ligger denna underbara våning högst upp i huset med utsikt över takåsarna. Hela våningen har totalrenoverats mellan 2015-2017 då allt revs ner ända till betongen och byggdes upp på nytt igen med mycket vackra och moderna materialval med bl.a. golv av vitpigmenterad ask, marmor och kalksten. Idag finns här två sovrum, men ett tredje kan enkelt fås till. Mot den lugna innergården i öster finns en trivsam balkong.
Våningen är en av de absolut ljusaste i hela föreningen tack vare västerläget högst upp i huset. Här bor man mycket praktiskt, oavsett ålder i livet och med eller utan barnvagn. Utan några trappsteg till den stora hissen samt med sopnedkast utanför lägenhetsdörren. För släkt och vänner som hälsar på finns en mindre gästlägenhet att hyra i föreningen.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss