Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Erik Dahlbergsallén 5, 4 tr
4 tr
Östermalm
5 rok
183 kvm
6.060 kr/mån
Såld

Smakfull elegans vid Karlaplan

Med eftertraktat läge vid Karlaplan högt upp i vacker fastighet från 1915 bjuds synnerligen smakfull våning med välbevarade attribut från byggnadstiden och två soliga balkonger. Optimal disponering med upp till fyra sovrum, rymlig sällskapsdel, två badrum och gäst-wc. Stor salong med välvda väggar, takarbeten och utgång till balkong i västerläge. Intill ett magnifikt kök med två stora fönster, köksö och plats för stort matbord. Praktisk groventré. Mot Erik Dahlbergsallén fyra vackra rum. Öppen spis och utgång till balkong i ett av rummen. Spröjsade fönster, burspråk och anslutande stor klädkammare. Två fina badrum med dusch och i ena badrummet praktisk tvättdel med TM, TT, torkskåp, bänk och förvaringsskåp. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi i nyligen stambytt fastighet. Representativ entré och trapphus. Ett mycket inbjudande hem på eftersökta Erik Dahlbergsallén med direkt tillgång till Karutbud av butiker och service och en kort promenad till grönskande Djurgården.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss