Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Erstaviks kvarnväg 7A
6 rok
196 + 36 kvm
Tomt 1.459 kvm
24.000.000 kr
Såld

Soligast på Solsidan i Saltsjöbaden

Med högt fritt sydvästläge och i oklanderligt skick återfinns denna utsökta villa med strålande havsutsikt över Erstaviken. Ljuset flödar in genom flertalet fönster från golv till tak och det finns generösa terrasser och utsiktsplatser. Takhöjd upp till 3,2 m samt öppen spis, varmbonat garage och plats för många bilar på tomten. Naturreservat in på knuten.

Ingrid Niclason

Registrerad fastighetsmäklare | Fil. kand

+46 (0) 705-72 99 66

ingrid.n@sothebysrealty.se

Med 25 år i branschen och över 500 sålda hem kan ni tryggt lämna över er bostadsförsäljning till mig. Jag är med er hela vägen och tar hand om både stort och smått. Min erfarenhet och kunskap visar sig i mina nöjda kunder och goda rekommendationer. Tillsammans med Skeppsholmen Sotheby’s i särklass bästa marknadsföring är detta en oslagbar kombination.

Jag har en femårig högskoleutbildning och har arbetat med marknadsföring innan jag tog steget att utbilda mig till fastighetsmäklare. I mitt yrke får mitt intresse att hjälpa andra på ett tryggt och professionellt sätt blomma ut. Välkommen att kontakta mig, i vilket skede du än befinner dig i inför en stundande försäljning. 

Kontakta oss