Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Finnboda Kajväg 10, 8 tr
8 tr
Finnboda Hamn
3 rok
99 kvm
6.686 kr/mån
11.750.000 kr
Såld

Underbar våning i Finnboda hamn med betagande utsikt och terrass om 106 kvm

Underbart belägen på 8:e våningen i arkitektoniskt högklassig byggnad återfinns härlig våning om 98,5 kvm med bedårande utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och Saltsjön. Enastående terrass om 106 kvm ger möjlighet till sann livskvalitet och långa dagar i solen. Alldeles invid Finnboda kajkant med bevarade lämningar från varvstiden som knyter samman historiens vingslag med modern byggnation. Byggnadens arkitektoniska linjer skapar harmoni mellan funktionalitet och estetik och skapar ett sällsynt ljust hem med maximerad utblick. Våningen erbjuder en ypperlig disponering med vardagsrum och kök i öppen planlösning, två fina sovrum samt två badrum. Inbjudande hall med smakfull garderobsförvaring välkomnar och leder in i härlig sällskapsdel med stora panoramafönster i flera väderstreck och utgång till terrassen. Stilfullt och fullt maskinellt utrustat kök från Vedum i öppen anslutning till spatiöst vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp. Köket rymmer plats för stort matbor

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss