Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Finnboda Kajväg 6, 9 tr
9 av 9 tr
Finnboda Hamn
5 rok
132 kvm
7.622 kr/mån
Såld

Äkta penthouse i Finnboda Hamn med betagande utsikt och terrass om 95 kvm

Underbart belägen i Finnboda hamn högst upp i arkitektoniskt högklassig byggnad återfinns äkta Penthouse om 132 kvm som täcker hela våningsplanet, med betagande utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och Saltsjön. Terrass om 95 kvm som löper runt hela våningen skapar en unik möjlighet till livskvalitet och långa dagar i solen. Alldeles invid Finnbodas kajkant med bevarade lämningar från varvstiden som knyter samman historiens vingslag med modern byggnation. Byggnadens arkitektoniska linjer skapar harmoni mellan funktionalitet och estetik och skapar ett sällsynt ljust hem med maximerad utblick. Våningen har två entréer och erbjuder en ypperlig disponering med vardagsrum och kök i öppen planlösning, fyra fina sovrum samt två badrum. Inbjudande hall med smakfull garderobsförvaring välkomnar och direkt via kökets stora fönster samt balkongdörrar bjuds en underbar utsikt över glittrande Saltsjön, Djurgården och hela Stockholms inlopp. Stilfullt och fullt maskinellt utrustat kök från Ve

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss