Close icon
Stäng

Finnboda Kajväg 8, 9 tr Finnboda Hamn

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Finnboda Kajväg 8, 9 tr
9 av 9 tr
Finnboda Hamn
4 rok
126.5 kvm
7.774 kr/mån
Såld

Äkta penthouse i Finnboda Hamn med betagande utsikt och terrass om 94 kvm

Underbart belägen i Finnboda hamn högst upp i arkitektoniskt högklassig byggnad återfinns äkta Penthouse om 126,5 kvm som täcker hela våningsplanet, med betagande utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och hela vägen in mot Gamla stan. Enastående terrass om 94 kvm som löper runt hela våningen skapar en unik möjlighet till livskvalitet och långa dagar i solen.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 12 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss