Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Fläskön 5
Fjällbacka
4 rok
150 + 78 kvm
Tomt 912 kvm
Såld

Sommarparadis i Fjällbackas skärgård

Internationellt uppmärksammad fastighet i Fjällbackas underbara skärgård!

Längst ut i skärgården, granne med Väderöarna och horisonten är fastigheten Flava anno 1870 belägen. Med tomt ända ner till snäckskalsstranden, egen brygga för djupgående båt, sjöbod om 78 kvadratmeter och två gäststugor till förfogande för huvudbostaden utgör denna fastighet ett unikt bohuslänskt paradis. Båt ingår i köpet.

Fastigheten sträcker sig från syd till norr på öns udde vilket ger fantastiska sollägen dagen lång nära havet.

https://www.youtube.com/watch?v=Pbw1Warviko

Malin Ryling

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 38

malin.r@sothebysrealty.se

Jag har arbetat på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty sedan 2014 och stormtrivs. Jag älskar fastigheter och att möta nya människor. Jag har arbetat inom både bygg och försäljning och trivs väldigt bra som fastighetsmäklare då jag gillar att ständigt utmana mig själv, både kunskapsmässigt och försäljningsmässigt.

Jag är uppväxt på Orust, men bor i Göteborg. Jag tror på att kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande. Tack vare vårt samarbete med Sotheby´s kan vi erbjuda en marknadsföring av högsta klass så väl lokalt, nationellt, som internationellt för att öka dina chanser till en lyckad affär samt ett maximerat försäljningspris.

Mathias Martinsson

Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

+46 (0) 739-82 89 04

mathias.m@sothebysrealty.se

Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

Kontakta oss